Få gode oplevelser på et højskoleophold eller gennem højskole med dans

På Musik og Teaterhøjskolen, har man gode muligheder for at udvikle ens evner og kompetencer indenfor de mere kreative fag, som fx dans, musik og skuespil.

Højskoleophold. med god undervisning og oplevelser

Musik og Teaterhøjskolen byder på gode oplevelser, hvor man bl.a. kan tage et højskoleophold og lære en hel masse nye ting indenfor det kreative. Et højskoleophold på Musik og Teaterskolen byder på nye spændende og friske mennesker, der har de samme interesser som dig selv. Som linjefag på Musik og Teaterhøjskolens højskoleophold, tilbydes der undervisning indenfor dans, lydteknik, musik, sang, teater, NyCirkus og Elektronisk musik, som der kan læses mere om på musikogteater.dk. Undervisningen på højskoleopholdet foregår på et meget personligt plan, hvor at hver enkelt studerende vil få den hjælp de behøver og mangler. Det foregår med kvalificerede professionelle undervisere, som står klar til at https://musikogteater.dk/dygtiggøre dig og videreudvikle dig.

Få kroppen i fokus gennem højskole med dans

Som linjefag på Musik og Teaterhøjskolen, har man mulighed for at vælge dans. På højskolen med dans vil du lære at forstå og arbejde med din krop, både når du står på en scene eller ude i det fri. Undervisningen på højskolen med dans, har til formål at lære dig selv en masse teknikker og metoder, der skal gøre din krop stærk, selvstændig og alsidig, som booster dit danseniveau. På højskole med dans er den kreative krop i fokus, hvor at du vil få en masse værktøjer, som kan bruges indenfor dansens verden. De forskellige emner man vil komme til at lære mere om på højskole med dans, er fx moderne dans, improvisation, koreografi, soloundervisning og meget mere. Læs eventuelt mere om fagene på musikogteater.dk.

Besøg Musik og Teaterhøjskolen allerede i dag, hvis du kunne tænke dig et højskoleophold med gode oplevelser, eller træning indenfor danseverdenen, hvor du vil blive undervist på en højskole med dans. Du kan allerede nu booke en rundvisning, hvis det kunne have interesse.