Besøg New Orleans, Prag eller en helt tredje destination med Ans Rejser

Det er vidt forskelligt hvilket rejser man foretrækker. Heldigvis har Ans Rejser lidt af det hele så uanset om du elsker storbyer som New Orleans eller Prag med masser af kultur eller badeferie med sol og vand finder du helt sikkert en rejse hos Ans Rejser, der falder i god jord hos dig.

Ans Rejser

 

New Orleans – hvor jazzen flyder

Et af de mange steder som Ans Rejser arrangerer rejser til er New Orleans – hvor jazzen flyder og hvor der er masser af multikulturalisme. Er du jazz- eller musikinteresseret er der ingen undskyldning for at blive hjemme – denne by er et must at besøge for dig, der elsker musik. I byen er vejret ofte skønt, så hvis du også er helt vild med sommer sol er dette en ideel rejsedestination for dig. Med i rejsen er en utrolig passioneret rejseleder med, der kan lære dig og de andre rejsende end hel del om kulturen i byen. Udover musik har New Orleans en helt masse andet kultur og andre seværdigheder, du helt sikkert vil finde utrolig spændende. Er du klar til en ferie du helt sikkert ikke vil glemme i den nærmeste fremtid, så skynd dig ind på Ans Rejsers hjemmeside og bestil din ferie til New Orleans, inden det er for sent.

 

Prag – Den Gyldne Stad

Er du ikke interesseret i at tage så langt væk, men ønsker du derimod masser af kultur i en europæisk by har Ans Rejser også et stort udvalg af rejser, der går til europæiske hovedstader. En af dem er til byen Prag – Den Gyldne Stad som den også bliver kaldt, og med god grund. Prag er en utrolig flot by, der både har en smuk bymidte samt spændende forstæder og andre flotte bydele. Byen har tidligere været under et kommunistisk styre og der er derfor masser af spændende historie for de historieinteresserede. Rejsen til den tjekkiske hovedstad fås til en super skarp pris og både kost og seværdigheder er billigt, så der er altså en hel del at spare – uden at gå på kompromis med ferien vel at mærke. Hvis ikke du har været i Prag, bør du helt sikkert besøge Ans Rejsers hjemmeside, hvor du kan læse mere om Den Gyldne Stad. Læs mere på www.ansrejser.dk.

 

Alle skal have muligheden for at tage på ferie og derfor finder du hos Ans Rejser et stort udvalg af forskellige rejser til super skarpe priser.