Berlin og Tromsø ferier hos Ans Rejser

Hos Ans Rejser arrangeres Berlin ture og rejser til Tromsø med mulighed for at opleve nordlyset. Deres ture er pakkeløsninger ofte med dansk rejseleder, hvor der er tænkt på det hele.

Ans Rejser

Besøg Berlin, og bo på luksushotel

Berlin er en by, der er kendt og populær i hele verden. I Danmark er man så heldig, at det ikke er en lang tur til en af de mest kulturelle byer i Europa. Du kommer til at bo på et luksushotel, og programmet byder bl.a. på udflugt til Potsdam samt Sachsenhausen. Man kommer tæt på de steder, der har haft betydning for Anden Verdenskrig og Den Kolde Krig. Bo godt, og få de bedste kulturelle oplevelser ved at vælge rejsen Berlin – Europa’s New York hos Ans Rejser. Så er du sikret en kort uge fyldt med spændende oplevelser. Berlin rejsen her er oplagt for nysgerrige sjæle, der ønsker et historisk indblik. Ans Rejser har info som program og priser online, så det er derfor en god ide at klikke ind på www.ansrejser.dk, hvis du vil vide lidt mere om deres Berlin rejse.

Nordlys i Tromsø – se rejsen på www.ansrejser.dk

Drømmer du om at se nordlyset? Det er et syn, man aldrig kommer til at glemme, og hvis du ønsker en ferie til Norge, hvor der er et gennemtænkt program, så læs mere om rejsen Nordlys i Tromsø. Nordlyset skal simpelthen opleves. Deres rejse giver endda også mulighed for at komme på hvalsafari og rensdyrsafari. De mange flotte dyr og de naturskønne omgivelser i det nordligste hjørne af Europa gør, at mange vender tilbage for at opleve denne helt unikke del af verden. Denne tur mod nordlyset varer kun fire dage, men der er tale om fire uforglemmelige dage. Hvis du ønsker en rejse til Tromsø og nordlyset, så klik ind på hjemmesiden, og se flere detaljer om denne rejse.

Bestil en ferie til Tromsø, og se nordlyset, eller rejs til Berlin med Ans Rejser, der giver de bedste pakkeferier.