Ans Rejser – Julemarked i Nyborg og Sprogø eller en rejse til Rom

Hvad end du drømmer om Italien eller en tur til Danmark, er Ans Rejser det rigtige rejsebureau for dig. Denne artikel beskriver to af deres mange destinationer. Der tilbydes en tur til Sprogø og julemarked i Nyborg, eller du kan vælge en fantastisk rejse til Rom, hvis du vil lidt længere væk.

Ans Rejser

Sprogø & julemarked i Nyborg – en hyggelig tur

Nyborg er bestemt ikke en af de mest besøgte danske byer, men det er næsten en skam at gå glip af det skønne julemarked, man finder i Nyborg. Ans Rejser har koblet denne oplevelse sammen med en lækker tur til Sprogø. Der er tale om busrejse i en firestjernet luksusbus, som gør transporten behagelig, og man får suppe, eftermiddagskaffe og 2-retters menu senere hen på Gelsted Kro. Hvis man ønsker en lille rejse til at komme i julestemning, så er denne tur perfekt, hvor man får en fantastisk oplevelse i Danmark til en rigtig god pris. Det skønne julemarked i Nyborg er fyldt med boder og flotte julelys, og på Sprogø har man en lokalguide til at vise en rundt. Så hvis du ønsker at se julemarkedet i Nyborg og komme til Sprogø, så klik ind på ansrejser.dk for at læse mere.

Find den næste rejse til Rom på www.ansrejser.dk

Tag på en rejse til Rom med Ans Rejser, hvor der er tænkt på alle detaljerne, så du blot skal nyde din ferie i fulde drag. En tur til Rom skal selvfølgelig også indeholde en udflugt til Vatikanet, som bekendt jo er pavens opholdssted. Hvis du vil opleve Den Hellige Trappe, Piazza Navona, forskellige katakomber eller mange andre attraktioner i Rom, så er en rejse til Rom med Ans Rejser lige sagen. Rejs til Rom, og få en uforglemmelig oplevelse.

Hvad end du er til en tur til Rom, eller du ønsker at besøge Sprogø og det kendte julemarked i Nyborg, så har Ans Rejser den perfekte ferie, og du kan se flotte billeder fra feriemålene og læse meget mere inde på www.ansrejser.dk.