Vaskesække og kurvevogne i stort udvalg

I Otterup på Fyn ligger Tinsø. Tinsø er en virksomhed som i 12 år har specialiseret sig i at levere produkter til vaskeribranchen, både til det private og professionelle marked. På grund af deres placering på Fyn, ligger de centralt placeret i forhold til leveringer overalt i Danmark. Ud over vaskeribranchen, leverer Tinsø i dag også produkter til renserier, rengøringsfirmaer og slagterier. Tinsø har fokus på god service og kvalitet, fornuftige priser samt en reduktion af leverandører. Hvis du for eksempel søger vaskeritilbehør, så kan Tinsø helt sikkert hjælpe dig. Tinsø kan levere vaskesække, kurvevogne, vaskepulver, vaskebånd, vaskenet, sækkestativer, rullecontainere, dampstationer, konfektionsstel, tilbehør til moppevask og meget mere. Du kan se hele det store udvalg af tilbehør til vaskerier på www.tinso.dk.

Tinsø

Vaskesække i flere farver og med logo

Har du tilknytning til et vaskeri, ved du allerede at vaskesække er uundgåelige og absolut nødvendige på vaskeriet, der gerne skulle fungere effektivt. Vaskesækkene fås i et væld af farver, så det er nemt at sortere vasketøjet, da alt der skal vaskes for sig, smides i en bestemt farvet sæk. Tinsø tilbyder at påtrykke logo på vaskesækkene, der tilbydes i mange farver og design, der kan imødekomme de fleste behov. Ønsker du et indvævet logo i stedet, kan det tilbydes efter forespørgsel. Til sikker transport af forurenede eller inficerede varer, tilbyder Tinsø vandopløselige plastikposer i forskellige størrelser og kvaliteter. Se det store udvalg af vaskesække på www.tinso.dk og bestil dine nye vaskesække nemt, hurtigt og billigt på Tinsøs webshop.

Stort udvalg af kurvevogne

Hos Tinsø forhandler de også kurvevogne. Vælg mellem kurvevogne med eller uden låg. Kurvevognene er designet med hjul, så de er lette at flytte rundt uden at skulle løftes. Med kurvevognene er det let og bekvemt at håndtere vasketøjet rundt i vaskeriet. Du kan se det store udvalg af forskellige kurvevogne på www.tinso.dk, hvor du kan bestille med levering i løbet af 1-3 dage efter ordremodtagelsen.