Varm hjemmet op til vinter med træbriketter eller brændeklodser i god kvalitet

Hvis man er på udkig efter brænde af høj kvalitet, som forhandles til en særdeles god pris, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra træbriketter til brændeklodser, som er produceret af restmaterialer. Man kan læse meget mere om det hele ved at klikke på linket lige her www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Effektive træbriketter

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn på en ganske let og effektiv måde, så bør man helt sikkert investere i træbriketter fra Den Gamle Brugs. Træbriketter er nemlig en god måde at tænde op på både for miljøet og for økonomien. Når man tænder op, er det en god idé at benytte en smule kvas, så man får det optimale ud af briketterne og får den optimale brændetid. Alle træbriketter, der forhandles hos Den Gamle Brugs, er naturligvis af særdeles god kvalitet og fås af mange forskellige træsorter, så det burde være muligt at finde dem, der passer til den brændeovn, man har. Man kan købe allerede i dag ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Miljøvenlige brændeklodser

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn på en måde, hvor man også tager et hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert overveje at tænde op med brændeklodser fra Den Gamle Brugs. Brændeklodser er nemlig produceret af overskudsprodukter fra produktionen af parketgulve, så træet ikke går til spilde, og man samtidig sparer miljøet for ekstra produktion af brænde. Alle brændeklodser fra Den Gamle Brugs er naturligvis i den bedste kvalitet, så selvom der er tale om restprodukter, har træet en særdeles god brændværdi. Man kan læse meget mere om det hele ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Besøg hjemmesiden www.dgb-braende.dk og kig meget nærmere på det store udvalg af træ til brændeovnen.