Et unikt flodkrydstogt på Rio Douro samt en vidunderlig tur til Prag

Find et flodkrydstogt på Rio Douro, og nyd en exceptionel rejse langs denne iberiske flod. Er du mere til en byferie? Så er en Prag rejse måske lige sagen. Læs mere om de mange tilbud hos Ans Rejser.

Ans Rejser

Rejse med Ans Rejser, og kom på et flodkrydstogt på Rio Douro

Et flodkrydstogt på Rio Douro er en oplevelse, alle burde prøve. Der er tale om en 6 dages tur med afrejse fra Billund Lufthavn, som indeholder en byrundtur i Porto, der er kendt for portvin. Det går videre langs floden, og på denne tur oplever man også Vila Real, Salamanca m.m. Hver dag er fyldt med spændende oplevelser og masser af indtryk. Skibet, der sejles på, er helt fænomenalt. Alt i alt er der tale om den ultimative rejse, hvis man vil kombinere lækker portvin, skønne landskaber, god mad, sydeuropæisk kultur og sejlads. Husk også at se på de andre flodkrydstogter, der tilbydes hos Ans Rejser. Hvad end du ønsker et flodkrydstogt på Rio Douro, Rhinen eller en tredje flod, så er det værd at klikke ind på ansrejser.dk. Rejsebureauet er specialister flodkrydstogter i Europa, og de står klar til at besvare spørgsmål. Flere informationer om dette specifikke flodkrydstogt på Rio Douro kan også ses online på hjemmesiden.

Prag er en uforglemmelig perle med masser af unik arkitektur

Rejsen med navnet Prag, den gyldne stad er en super populær rejse hos Ans Rejser. Prag er famøs af flere årsager. Det er en skøn og billig by, hvor ens penge virkelig rækker langt. Det er samtidig en historisk by med masser af flotte bygninger og naturligvis Karlsbroen. Mange vil klassificere Prag som en af de pæneste byer i Europa, og når man først har gået rundt i centrum i de gamle kvarterer, så forstår man godt populariteten.

Bestil en Prag rejse hos Ans Rejser, og nyd denne by på grænsen mellem Østeuropa og Vesteuropa. Find også andre rejser online som fx et flodkrydstogt på Rio Douro.