Stort udvalg af fyringsflis og Heatlets træpiller hos Den Gamle Brugs

Lige meget hvilken type træ man godt kan lide at tænde op i sin brændeovn med, så er det helt sikkert Den Gamle Brugs, man skal besøge. Her forhandles der nemlig alt fra fyringsflis til Heatlets træpiller i særdeles god kvalitet. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Fyringsflis i højeste kvalitet

Hvis man tænder op med flis i sin brændeovn, og man er på udkig efter et sted, hvor man kan købe flis til en rigtig god pris, så bør man helt sikkert besøge Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig fyringsflis i særdeles god kvalitet. Fyringsflisen er nemlig fremstillet af forskellige træsorter såsom eg, ask og bøg, hvilket er med til at give flisen en højere brændværdi, end hvis det udelukkende var produceret af grantræ. Man kan vælge at købe fyringsflis af partier af 30 kubikmeter, men skulle man have brug for en mindre portion, så er man velkommen til at kontakte Den Gamle Brugs, så kan man helt sikkert finde en løsning, der passer til det behov, man har. Man kan bestille ved at klikke ind på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Heatlets træpiller

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn med træ og samtidig have god samvittighed over for miljøet, så bør man helt sikkert overveje at købe Heatlets træpiller. Hos Den Gamle Brugs kan man købe Heatlets træpiller, som er et rent biobrændsel produkt, som er trykket sammen ved hjælp af damp og ikke ved hjælp af giftige bindemidler. Det gør, at Heatlets træpiller er skånsomme over for miljøet, og man kan således tænde op i brændeovnen og sidde foran den og hygge sig med god samvittighed. Træpillerne har en god brændværdi, hvilket gør, at de efterlader mindre aske efter fyring, og der er derfor brug for mindre rengøring i det daglige. Man kan købe nu ved at klikke ind forbi Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

 

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der alt fra fyringsflis til træpiller i den bedste kvalitet.