Stærkt udvalg af rengøringsmaskiner

Er du på udkig efter gode tilbud på en industri støvsuger og slangeopruller, eller mangler du professionelle mennesker, som kan udføre reparation af gulvvaskemaskiner, så er InduClean dem du mangler. Besøg deres hjemmeside her http://induclean.dk og find et stærkt udvalg af rengøringsmaskiner. Her kan du også læse om deres gode reparationsservice, så du kan holde dine maskiner kørende.

InduClean

Industri støvsuger

Mangler rengøringsteamet en industri støvsuger, så lokalerne kan få en effektiv rengøring, så finder du et stærkt udvalg af industri støvsugere fra Kärcher. Deres model BV 5/1 er et godt valg, da den kan hænges på ryggen. Dette gør, at den er meget nem at anvende, da man ikke skal trække maskinen efter sig. Når du har en industri støvsuger på ryggen, kan du også nemmere komme rundt om møbler og lignende. Find den smarte industri støvsuger fra Kärcher her http://induclean.dk.

Slangeopruller

Er du træt af at højtryksslangen ligger og flyder, så har InduClean en smart slangeopruller som kan hænges på væggen. Denne slangeopruller kan klare en slange på 40 meter, og så er den automatisk, så den kan selv trække slangen tilbage i rullen igen. Klik ind her http://induclean.dk og find det smarte slangeopruller, så du kan få den irriterende højtryksslange op at hænge på væggen.

Reparation af gulvvaskemaskiner

Mangler du kompetente mennesker, som kan udfører reparation af gulvvaskemaskiner, så kontakt InduClean. Hos InduClean har de professionelle mennesker, som kan udfører reparation af gulvvaskemaskiner fra de fleste producenter. Klik ind her http://induclean.dk og bestil en reparation af gulvvaskemaskiner, så dine maskiner kan komme ud på gulvet igen.

Skab en god arbejdsdag med en industri støvsuger og en slangeopruller hos InduClean. Besøg dem her http://induclean.dk og find et stærkt udvalg af maskiner. Her kan du også bestille reparation af gulvvaskemaskiner af kompetente servicefolk.