Spar på rengøringsmidler til erhverv samt en effektiv kalkfjerner

Når man indkøber rengøringsmidler til erhverv, er det vigtigt at finde en leverandør der kan levere i de mængder der er behov for og samtidig har et stort udvalg, så man kan finde alle de rengøringsartikler der er behov for – dvs. alt lige fra kalkfjerner til handsker og andet tilbehør. Tjek udvalget hos Knud E. Dan A/S.

Knud E. Dan A/S

Rengøringsmidler til erhverv – find den rigtige leverandør

Når man arbejder med rengøring til erhverv og derfor også indkøber rengøringsmidler til erhverv er der behov for en bred vifte af artikler til at kunne udføre sit arbejde. Ud over selve rengøringsmidlerne er der selvfølgelig også behov for tilbehør eller beskyttelse som eksempelvis handsker. I dag er det faktisk også ganske let af forsyne sin virksomhed med rengøringsmidlerne til erhverv, da der findes webshops til dette formål som fx Knud E. Dan A/S. Udover at tænke på udvalget af rengøringsartikler, skal man selvfølgelig også have adgang til sikkerhedsdatablade på produkterne når man indkøber rengøringsmidler til erhverv, så man kan sikre sine medarbejdere og overholde de regler, der er gældende inden for dette område. Når man skal finde sin leverandør af rengøringsmidler til erhverv er det også værd at overveje om man ønsker en leverandør, der tager hensyn til miljøet.

En god kalkfjerner kan lette arbejdet

At arbejde med rengøring er hårdt for kroppen i længden. Derfor bør man anskaffe sig effektive rengøringsmidler – eksempelvis kalkfjerner – så man undgår for hårdhændet skrubben og skuren. En god kalkfjerner er desuden et must inden for rengøring, da områder som håndvaske og generelle vådrumsområder ofte bliver udsat for meget kalk. Når man skal købe produkter som kalkfjerner er det også værd at overveje den beholder de leveres i. Hvis kalkfjerner eksempelvis bruges til toiletter er det oplagt at bestille en beholder med knækket tud, så man kan komme ind under toiletkummens kant. For at undgå eventuelle lugtgener for rengøringspersonalet kan man også vælge at investere i en lugtfri kalkfjerner hos Knud E. Dan A/S.