Spar på fugleredegynger og bænkebord med stålstel ved at bestille hos Nikostine

I haven må der gerne være plads til afslapning, hygge og sjov for både store og små. Til dette formål findes der forskelligt udstyr, der netop kan bidrage til dette. Til børnene kan fugleredegynger være et stort hit. Skal den stå på mere afslapning eller hygge på legepladsen kan bænkebord med stålstel være en god investering.

Nikostine

Fugleredegynger til børn i alle størrelser

Fugleredegynger skiller sig ud fra andre og mere traditionelle gynger ved at være designet som et rundt net – eller fuglerede – der er gjort fast på to eller fire punkter. Det er derfor en anderledes og utrolig sjov gynge for børnene. Fugleredegynger forhandles bl.a. hos Nikostine. Fordelen ved denne type af gynge er, at der er plads til at voksne kan sidde med på gyngen. Fugleredegynger gør det således muligt for selv små børn, der måske ikke helt selv kan sidde oprejst, at få en sjov gyngetur. En fugleredegynge gør det derfor muligt at få selv små børn i bevægelse. Fugleredegynger gør det også muligt for lidt større børn at gynge sammen. Hvis man gerne vil have et overblik over udvalget inden for disse typer af gynger, så klik her.

Bænkebord med stålstel til haven eller legepladsen

Uanset om leg og sjov finder sted i haven, skolegården eller på legepladsen, så kan det for både børn og vokse være rart at kunne sidde ned. Til dette formål er bænkebord med stålstel et oplagt valg, da bord og bænk sidder sammen og derfor altid er samlet på ét sted. Endnu en fordel ved et bænkebord med stålstel er, at rammen er robust og derfor kan holde til slitage samt vind og vejr. Mulighederne er desuden mange, idet et bænkebord med stålstel fås i forskellige farver og eksempelvis med og uden ryglæn. På den måde kan man tilpasse valget til de krav man har til sådan et sæt. Hos Nikostine forhandles et udvalg af bænkeborde med stålstel til rigtig gode priser.