Smykker fra ByBiehl eller ure fra Triwa hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard fører nogle kendte mærker i deres kategorier med smykker som fx ByBiehl, der omtales i denne artikel. På deres hjemmeside på guldsmedoestergaard.dk finder man også ure fra Triwa og andre brands.

Guldsmed Østergaard

ByBiehl smykker inkl. deres Beautiful World serie

ByBiehl er kendt for flere smykkekollektioner som fx Beautiful World, Forest, Iris og Forget Me Not. Beautiful World af ByBiehl er smykker med vedhæng. Disse er udskåret efter verdensdele eller hele verden. Du finder også Beautiful Denmark med Danmarkskortet som vedhæng. Tree of Life er en anden populær serie, som kan fås med og uden zirkoner. Guldsmed Østergaard er en ideel webshop at handle hos, hvis man søger efter ByBiehl smykker. De har nemlig købt rigtigt mange hjem, og du kan læse meget mere om de forskellige serier og modeller online. Man kan også vælge mellem skønne læderarmbånd fra ByBiehl i sort og brunt læder af en rigtig høj kvalitet.

Triwa ur – skandinavisk design anno 2007

Køb et Triwa ur på www.guldsmedoestergaard.dk. Denne nyere virksomhed debuterede i 2007, og det er et mærke fra vores naboland Sverige. I dag har Triwa opnået en del succes, og man finder mærket hos nogle af de største ur forhandlere i Skandinavien inkl. Guldsmed Østergaard. Urene er udarbejdet ud fra principper om bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed samt kreativ formgivning. Et Triwa ur er en oplagt gaveide til én, man holder af. I dag har Triwa ca. 400 ure på deres CV, hvilket er et vidnesbyrd til deres hurtige succes, som på ingen måde er et tilfælde. Hvis du klikker ind på kategorien med Triwa ure hos Guldsmed Østergaard, vil du kunne se de innovative men samtidig klassiske design. Den skandinaviske minimalisme og elegance ses tydeligt i udvalget af urværker fra dette svenske mærke.

Du kan købe forskellige ure fra Triwa, der passer ind i modebranchen i Danmark og resten af Skandinavien. Hvis du leder efter smykker, kommer du ikke til at lede forgæves hos Guldsmed Østergaard, der fx sælger kendte modeller fra ByBiehl via deres webshop.