Salg af Hills hundefoder og kattefoder i topkvalitet

Det er altid muligt at gøre en god handel på foder til hunde og katte hos Petfoodnord.dk. Blandt andet ved at købe stort ind, hver gang man køber foder hos Petfoodnord.dk.

Hills Hundefoder

Hos Petfoodnord.dk finder man et udsøgt udvalg af Hills hundefoder til hunde i alle aldre. Hills hundefoder er et velkendt produkt, der ofte anvendes af professionelle, heriblandt mange dyrlæger. Hills hundefoder er især fremtrædende for deres videnskabelige dokumentation af foderets virkninger, hvilket fortsat styrker udviklingen af hundefoder hos Hills, så den hele tiden forbedres og tilpasses. Hills hundefoder går ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket også indebærer at dette hundefoder ligger i den højere prisklasse. Dog synes den videnskabelige dokumentation af hundefoderets positive virkninger på blandt andet immunforsvaret at påpege at Hills hundefoder er alle pengene værd. Gå på opdagelse i det store udvalg af Hills hundefoder hos Petfoodnord.dk.

Hills kattefoder

Man finder et spændende sortiment af Hills kattefoder hos Petfoodnord.dk. Således finder man Hills kattefoder til katte i forskellige aldre, samt med forskellige livsbetingelser. Heriblandt finder man kattefoder fra Hills, der er specielt fremstillet til katte med sart hud og steriliserede katte. Særligt tun og kylling er gennemgående ingredienser i Hills kattefoder, men herudover er sammensætninger af andre næringsstoffer og kosttilskud tilpasset, så de passer til enten unge, voksne eller gamle katte. Hills er generelt kendte for at videnskabeligt teste effekterne af deres kattefoder, hvilket gør Hills kattefoder utroligt troværdigt. Besøg Petfoodnord.dk og se udvalget af Hills kattefoder til fornuftige priser.

Pet Food Nord

Med storkøb opnår man storkøbsrabat. På den ene side sparer man derved gode penge og på den anden side slipper man for at handle ind så ofte. Ved køb af hunde og kattefoder over 400 kr. tilbyder Petfoodnord.dk gratis fragt, samt ved køb for over 700 kr. tilføjes bonusprodukter oveni bestillingen. Har man spørgsmål vedrørende de enkelte produkter kan man altid kontakte medarbejderne hos Petfoodnord.dk telefonisk og på mail.