Rado armbåndsure eller en ny Georg Jensen halskæde hos SmykkeDillen

Du har måske hørt om SmykkeDillen? De sælger på deres hjemmeside smykkedillen.dk et bredt sortiment af smykker og ure til mænd og kvinder. Besøg deres hjemmeside og find alt fra Georg Jensen halskæder til Rado armbåndsure.

SmykkeDillen

Klik ind, og bestil de anerkendte Rado armbåndsure

Rado armbåndsure har produceret Schweiziske ure siden 1917. Urerne er kendt for den højteknologiske keramik, der har været brugt i Rado armbåndsure siden 1980. Materialet, som Rado armbåndsure er fremstillet i har en hårdhed på 10.000 vickers, hvilket gør urerne til de hårdeste i verden. Udover at Rado armbåndsure er de stærkeste og hårdeste på markedet, har de også et helt unikt design, som er både innovativt og smukt på samme tid. Hos SmykkeDillen, som er officiel forhandler af Rado armbåndsure, finder du mange varianter af urerne til begge køn, som naturligvis er 100 % ægte. Tag et kig og få det hårdeste ur i verden, men også et unikt ur.

Bliv fristet af en Georg Jensen halskæde

En Georg Jensen halskæde er måske det mest klassiske og flotteste smykke, du kan finde. Den oprindeligt danske virksomhed har siden 1904 produceret både smykker, ure og pynte ting til hjemmet. Blandet andet Georg Jensen halskæder, et klassisk smykke, som er kendt for den unikke håndværksmæssige kvalitet, men nu mest af alt det smukke design. Et smukt design, som gør at Georg Jensen halskæder er så populære til kvinder i alle aldre – unge som gamle. Der findes både Georg Jensen halskæder, som er feminine og tidløse, men også moderne varianter som er mere rå og innovative. På smykkedillen.dk forhandles selvfølgelig også den populære og succesfulde guldserie, Fusion i 18 kt. guld og serien Daisy, som blandet andet bæres af dronningen. Daisy serien, som både består af Georg Jensen halskæder, fingerringe og øreringe har været en del af sortimentet i årtier og er uden tvivl blevet et kendetegn og varemærke for Georg Jensen.