Præstbro Maskiner A/S kan hjælpe med at finde en snefræser samt rodfræser

Find en snefræser hos Præstbro Maskiner A/S. Klik ind på siden, og find de rette maskiner til forskellige opgaver i mange typer af brancher. Der er fx ligeledes en del muligheder, hvis man kigger efter en ny rodfræser.

Præstbro Maskiner

Bestil den nye snefræser fra SaMASZ eller Pronar

Det er vigtigt at have en ordentlig snefræser, når man går vinteren i møde. Det er selvfølgelig forskelligt fra år til år, hvor meget sne, der falder, men der plejer altid at falde en vis mængde i løbet af vintermånederne i Danmark. Hvis du leder efter en ”Heavy Duty” snefræser, så kan SaMASZ snefræser Tornado 2,50 mtr anbefales. Der er tale om en model med mulighed for bag- or frontmontering. Der føres også snefræsere fra Pronar. Præstbro Maskiner A/S har alle de nødvendige maskiner, når sneen falder. Det er naturligvis muligt at læse mere om de forskellige specifikationer online. Kig på en ny snefræser allerede i dag.

Er du ude efter en Seppi rodfræser?

Er du ude efter en rodfræser? Disse føres også hos Præstbro Maskiner A/S. Det er muligt at finde en ny Seppi rodfræser online til en stærk pris. Seppi Rodfræser FC er lig med en særdeles robust maskine, og er egnet til at rydde stubbe i kultur – bl.a. efter juletræer. Du kan også finde den lidt kraftigere Star FC. Alle de nødvendige detaljer står online, hvor du kan se specifikationer for de forskellige rodfræsere, og du er selvfølgelig også i stand til at se priserne. Shop din rodfræser hos Præstbro Maskiner A/S, hvis du ønsker at handle hos en maskinspecialist med forstand på de gode mærker.

Det er selvfølgelig essentielt, at man har en snefræser til vintertiden, da der ofte er en del sne i Danmark i december, januar, februar og nogle gange uden for disse måneder. Du kan se de forskellige modeller online hos Præstbro Maskiner A/S. Denne side byder også på muligheder i andre typer af fræsere. Det er fx en mulighed at shoppe en rodfræser til en skarp pris fra det anerkendte brand Seppi.