Plakater fra Dialægt samt Ferm Living og Lisbet Krøll

Unikke plakater og print til væggene kan købes online hos NordicMade. Bare klik her og se plakater fra Dialægt og Lisbet Krøll samt interiør fra Ferm Living.

nordicmade.dk

Plakater fra Dialægt giver et billede af det danske sprog

Dialægt er et stærkt og meget unikt brand, der designer de fineste plakater, som tager udgangspunkt i forskellige regioners særlige dialekter eller kendetegn. Der er også blevet tilføjet plakater fra Dialægt, som handler om forskellige fagligheders unikke kendetegn. Plakaterne er spækket med humor og ironi og er samtidig grafisk meget smukke fremstillinger. Plakater fra Dialægt er perfekte på væggene i ethvert humorfyldt og ungdommeligt hjem.

Ferm Living designprodukter hos NordicMade

Ferm Living arbejder rigtigt meget med geometriske former i deres designprodukter, og det giver designet en særlig moderne kant. Man er ikke i tvivl om, hvorvidt et stykke design er fra Ferm Living, når man ser det. Det er super smukt og gennemført med lækre materialer og et sikkert farvevalg. NordicMade forhandler forskellige typer interiør fra Ferm Living på deres webshop, som altid er et godt sted at hente ny inspiration til boligindretningen.

Lisbet Krøll er en dansk plakatdesigner

klik her hos NordicMade giver adgang til et komplet udvalg af plakater designet af danske Lisbet Krøll. Som designer har hun flere års erfaring fra reklamebranchen at trække på, og det anes tydeligt i hendes plakatdesigns. Klik her og se de flotte geometriske og grafiske fremstillinger af forskellige dyr, der vil kunne indgå som flotte og farverige tilføjelser til væggene i hjemmet. Lisbet Krøll er meget skarp til at gengive dyrene simpelt og grafisk, men med masser af fine detaljer.

Klik her og se det samlede udvalg af illustrationer fra Lisbet Krøll, plakater fra Dialægt samt interiør fra Ferm Living på www.nordicmade.dk.