På sengespecialisten.dk kan du bestille en elevationsseng og læse mere om søvn

Det er almen viden, at man skal have nok søvn for at få det meste ud af dagen og for lidt søvn er associeret med en masse negative effekter. SengeSpecialisten vejleder om gode søvnvaner og sælger produkter til soveværelset som kontinentalsenge, boxmadrasser og plansenge. Du kan også købe en elevationsseng på deres hjemmeside eller i en af de fysiske forretninger.

SengeSpecialisten

En god nats søvn er guld værd

Der er mange, der opnår en dårligere søvn pga. LED lys. Det er populært at læse på ens smartphone eller tablet inden sengetid, men dette kan have en negativ effekt på ens søvn. Charles Czeisler – en doktor fra Harvard Medical School – siger, at LED lys har en større negativ effekt på søvnen end medicin, og derfor er det essentielt at skære ned på forbruget af smartphones og tablets inden sengetid. Der er forskel på lys og effekten på vores søvnrytme. Det mere blålige lys om morgenen signalerer, at det er tid til at vågne op, mens det mere rødlige om aftenen signalerer, det er tid til at falde til ro. Hvis du ønsker en god søvn, er det ikke nok med en god seng, men det gælder også om at få styr på de andre parametre, så du har mere energi i hverdagen. Læs mere inde på www.sengespecialisten.dk.

Find den rette elevationsseng hos SengeSpecialisten

En elevationsseng er en smart opfindelse, som er et ideelt valg for forskellige typer af kunder. Det er en kæmpe fordel med en elevationsseng, hvis man har fået et piskesmæld, og en elevationsseng kan være et bedre valg for diverse rygskader. Hos SengeSpecialisten kan du købe en elevationsseng med mulighed for indstilling af begge madrasser i sengen, hvilket er en ideel løsning for par, hvor den ene vil sove og den anden fortsætte med at læse lidt eller lignende situationer. Inde på sengespecialisten.dk kan du vælge en elevationsseng fra Tempur, Auping, Dunlopillo, Wonderland og andre førende mærker, som kendes for en høj kvalitet.

Find den perfekte elevationsseng efter dit eller jeres behov. Inde på siden SengeSpecialisten kan du også læse gode artikler om søvn.