På saltogpeber.dk finder man en juleaftensmenu og nytårs mad

Salt og Peber tilbyder en populær juleaftensmenu. Du kan læse mere online på saltogpeber.dk, hvor du ligeledes kan bestille nytårs mad i form af en 3-retters menu til at fejre, at 2018 ender, og 2019 begynder.

Salt og Peber

En lækker og traditionel juleaftensmenu

Leder du efter en juleaftensmenu til den helt store dag? Salt og Peber har gjort det nemmere at fejre juleaften med deres lækre juleaftensmenu, så der er mere tid til at være sammen med familien og virkelig nyde dagen. Så hvis du vil fejre denne helligdag uden stress og jag, så er en juleaftensmenu ud af huset som den fra Salt og Peber en god ide. På www.saltogpeber.dk kan du bestille en juleaftensmenu med svinekam, hvide kartofler, brune kartofler samt lækker hjemmelavet rødkål og en smagfuld brun sauce. Det er de kendte klassikere, som man alle elsker, og som altid er et hit. Til en lav kuvertpris kan du bestille denne juleaftensmenu hos Salt og Peber, som kun kan bestilles til afhentning d. 24. december. Vil du have ekstra tilbehør eller retter til menuen her? Det er også muligt at bestille ris a la mande, andebryst og vin.

God nytårs mad hos Salt og Peber

Salt og Peber tilbyder udsøgt diner transportable hele året rundt, og de giver selvfølgelig også mulighed for at vælge nytårs mad ud af huset. Hvis du leder efter lækker catering til nytårsaften, så prøv at se på den fristende menu på saltogpeber.dk. Den består af tre velsammensætte retter, som spiller godt sammen. Slip for at stå i køkkenet den dag, hvor 2018 bliver til 2019. Det er en rigtig lækker mulighed med nytårs mad hos Salt og Peber, og muligheden her findes til en lav kuvertpris. Så planlæg nytårsaften i god tid, og bestil nytårs mad på www.saltogpeber.dk tilberedt af dygtige kokke med brug af friske råvarer.

Som beskrevet, finder man fristende nytårs mad og en god juleaftensmenu hos Salt og peber, der sørger for diner transportable til højtiderne. Bestil billig catering via deres hjemmeside, og hav mindre ansvar til eventet.