Økologisk plus size tøj samt kjoler i bomuld hos Amamiko

Amamiko sætter med deres design fokus på kvalitetsmaterialer og en god pasform i deres kjoler i bomuld samt økologisk plus size tøj.

Amamiko

Kjoler i bomuld til modebevidste kvinder

Nogle modevirksomheder tager deres CSR politikker meget seriøst og går gerne ekstra længder for at nå i mål med ønsket om at have en grøn og bæredygtig profil. En sådan virksomhed er danske Amamiko, der blandt andet sætter fokus på kvalitetsmaterialer produceret af naturlige og økologiske fibre. Det har blandt andet resulteret i et flot sortiment af kjoler i bomuld, der er dyrket økologisk. Kjolerne bliver desuden produceret i Danmark, hvilket igen er med til at sikre ordentlige arbejdsforhold samt bedre kontrol med produktionen og mindre fragt. Men også kvaliteten og det moderne design er to vigtige faktorer hos Amamiko, når de designer og forhandler flotte kjoler i bomuld og andre naturmaterialer. Sæt fokus på kvalitetsmaterialer i garderoben og behold tøjet i længere tid grundet den højere kvalitet.

Økologisk plus size tøj, der sidder som det skal

Økologisk plus size tøj er et nichemarked, som kun ganske få forhandlere og producenter sætter reel fokus på herhjemme. Amamiko er dog gået forrest i front for at sætte mere fokus på dette segment med deres skønne tøj i store størrelser og naturlige materialer. Tøjet er designet til plus size kvinder og har derfor en god pasform til dem, der har lidt flere former og kurver. Man kan føle sig godt tilpas og attraktiv i tøjet fra Amamiko og samtidig vide, at man har gjort sig et grønt køb og en god og langtidsholdbar investering til sin garderobe. Man kan se udvalget af økologisk plus size tøj med gode pasformer online på webshoppen.

Køb moderigtigt og økologisk plus size tøj og kjoler i bomuld hos Amamiko, der har fokus på kvalitetsmaterialer og god pasform lige her på www.amamiko.dk.