Neonate, New Balance samt andre famøse leverandører

Fra tid til anden er det nødvendigt at investere i udstyr og tilbehør til børnene – dette kunne være alt fra Neonate babyalarmer til New Balance sko. Uanset barnets alder er det dog på Børnebiksen muligt at finde meget af det, som man skal bruge til sit barn, og dermed kan man få samlet mange af indkøbene på ét sted.

Børnebiksen

Sov trygt med en babyalarm fra Neonate, som sælges hos Børnebiksen

Når barnet er gammelt nok til at sove selv, eller når middagsluren i barnevognen kalder, så er det som forælder altid rart at kunne have et øre på barnet. Derfor er en babyalarm fra Neonate en rigtig god investering for de fleste børnefamilier. Alarmer fra Neonate fås i forskellige modeller og dermed også i forskellige prisklasser. På den måde kan man vælge den model, der passer til ens ønsker og behov i forhold til at kunne holde et øre på sit barn, når det sover. Nogle modeller fra Neonate gør det muligt at tilkoble flere enheder på den samme forældreenhed, hvis man eksempelvis skal lytte efter flere børn på samme tid. Skal der investeres i nyt udstyr fra Neonate, så tag et kig på udvalget hos Børnebiksen.

God komfort med sko fra New Balance

Inden man ser sig om, er børnene blevet store nok til selv at tumle rundt på legepladsen eller boldbanen. Når de kommer så langt, kan sko fra New Balance være med til at give den nødvendige komfort til den aktive hverdag med leg og spil. Skoene fra New Balance fremstilles nemlig med en sål, der både er kraftig og fleksibel, så barnet får en god komfort i skoen hele dagen. I den aktive hverdag er det selvfølgelig også vigtigt, at barnets fødder kan ånde, og derfor er sko fra New Balance også designet i noget åndbart materiale. Trænger barnet til at blive udstyret med et par nye, komfortable sko fra New Balance, så tag et kig på udvalget på hjemmesiden bornebiksen.dk.