Moon-cars og køretøjer til børn til få penge

Gå på opdagelse i det spændende udvalg af køretøjer til børn hos Nikostine. Her finder man altid et godt tilbud på blandt andet Moon-cars, som uden tvivl vil sprede liv og glade dage.

nikostine

Unikke og spændende køretøjer til børn

Køretøjer har alle dage været populære blandt børn. Netop af denne grund forhandler Nikostine et stort udvalg af køretøjer til børn i flere forskellige aldre. Ikke nok med at køretøjer til børn kan have mange vigtige funktioner i den konkrete leg, så kan det også have stor betydning for udviklingen af det enkelte barns motoriske og koordinerende evner. Med Moon-cars, trækvogne og Gokarts fra Nikostine skal børnene eksempelvis lære at krydskoordinere deres over- og underkrop for at få køretøjerne til at makke ret og køre i den retning, som børnene ønsker. Udover køretøjer til børn som kræver lidt motorik, så finder man også køretøjer til de mindste børn, som endnu ikke har så veludviklet en finmotorik. Hos Nikostine finder man således gåbiler og skubbere, som kræver de store kræfter at få til at bevæge sig. Udvalget af køretøjer til børn findes på Nikostines hjemmeside, hvor man nemt kan danne sig et overblik.

Moon-cars er noget af det sjoveste

Der er ikke noget, som kan sprede glæde blandt børn som Moon-cars kan. Moon-cars er helt fantastiske, da børnene får lov at lege lidt mere ”vildt”, når de fræser rundt på Moon-cars. Samtidig er Moon-cars også med til at udvide legen betydeligt – både ift. handlingen og legens omfang. Med en Moon-car kan børnene komme rundt på legepladsen og deltage i flere lege på én gang. Samtidig giver det børnene mulighed for at køre lidt om kap. Udover at børnene naturligvis har meget glæde og sjov ud af Moon-cars, så træner disse også børnenes motorik. Det kræver nemlig lidt koordination at få en Moon-car til at køre i den rigtige retning, da man skal krydskoordinere over- og underkroppen, samtidig med at man skiftevis anvender højre og venstre side af kroppen. Dette er alt sammen noget, der styrker børnenes motorik. Hos Nikostine finder man også tilbehør såsom dæk og anhængere til Moon-cars samt modeller med sidevogn.