Mille fade samt ovnfaste fade 1,8 liter via online butikken her

Hos Eslau kan du finde de smukke Mille fade, som helt sikkert vil være noget for dig. Det er ovnfaste fade 1,8 liter, så de er perfekte til gratin.

Eslau

Mille fade er famøse for deres design

Eslau er en gammel dansk keramik og porcelænsvirksomhed, som har lavet dansk design i mange år og som vil blive ved med at gøre det i generationer frem. De har lavet nogle af de største klassikere inden for dansk design, som på grund af deres funktionalitet helt sikkert vil blive ved med at blive produceret i deres oprindelige design i mange år frem. Bl.a. kan det smukke Mille stel nævnes, som er en hel serie med både tallerkner, kopper, skåle og fade. Du kan finde de smukke Mille fade på hjemmesiden, som er gode og solide ovnfaste fade, som kan holde til lidt af hvert og som helt sikkert vil være lige noget for dig. Der er forskellige størrelser Mille fade, og det populære på 1,8 liter er perfekt til en gratin eller til, hvis man skal bage en fisk. Du kan helt sikkert finde den slags fade, som du skal bruge på siden.

Hos Eslau finder du ovnfaste fade 1,8 liter

Eslau laver flotte ovnfaste fade 1,8 liter fra Mille serien, som er funktionelle og super holdbare foruden virkelig smukke og elegante. De er udført i porcelæn og stentøjsbrændt keramik. Den smukke Mille serie vil være lige noget for dig, hvis du kan lide dansk design og flot funktionel æstetik. De dejlige ovnfaste fade kan bruges til mange forskellige ting og vil helt sikkert passe perfekt i jeres køkken derhjemme, hvis I kan lide flot og funktionel design. Disse ovnfaste fade 1,8 liter er en del af en rig dansk designskat og en nordisk designtradition, hvor funktionelt, smukt og robust keramik er blevet lavet i bedste kvalitet i mange år. Find lige det, du skal bruge på hjemmesiden, hvis du har lyst til at give en super god gave til en du holder af. Disse ovnfaste fade 1,8 liter er et oplagt bud, som uden tvivl passer perfekt i alle køkkener.