Masser af håndlavede produkter inkl. spisestel, krus og kopper

Køb de fine spisestel fra Lars Rank Keramik online. På rank.dk er der flere typer af krus og kopper i mange fantastiske design.

Lars Rank Keramik

Se udvalget af spisestel online hos Lars Rank Keramik

Et godt spisestel løfter madoplevelsen endnu et niveau op, hvad end det er til hverdag eller til fest. Der føres tre serier hos Lars Rank Keramik, og der er her tale om Green Moss, Dots samt Blue Hills. Hvert af disse spisestel er dekoreret med hånden, og du er altid sikker på at få et unikt produkt, der ikke eksisterer to af. Et spisestel fra Lars Rank Keramik er dekoreret med mange små variationer og flere metoder, så først når man zoomer ind på et af produkterne forstår man, hvor meget arbejde der er lagt i et spisestel fra rank.dk.

Krus og kopper med tekster og motiver

Du finder mange unikke krus og kopper hos Lars Rank Keramik. Kategorien indeholder bl.a. modeller fra You Little Teapot med flere typer af tekster, og du kan også finde skåle og kopper i samme produkt. Det er rart at kunne drikke sin kaffe eller te fra en kop, man er glad for, og der findes mange muligheder for at finde favoritten hos Lars Rank Keramik. Bestil krus online via kunstnerens egen webshop på rank.dk, og se udvalget af krus og kopper i flere farver. Se også den unikke Stabel kop online, hvis du ønsker en elegant og nærmest arkitektonisk model. Lars Rank er kendt for at designe keramik og med en uddannelse på Det Jyske Kunstakademi har han forståelse for avancerede teknikker. Inspirationen er hentet fra Norden men også fra hans tur til Japan, hvilket skinner tydeligt igennem for nogle af produkterne.

Køb kopper, krus og et nyt spisestel designet af en erfaren kunstner inden for keramik. Lars Rank har selv fremstillet et udvalg, der er værd at kigge nærmere på. Se også produkterne fra You Little Teapot, som er et samarbejde mellem Lars Rank og Tomas Lagermand Lundme.