Mange smukke smykker fra forskellige designere

Hos Ballerup guld finder man altid mange smykker fra forskellige designere. Således finder man også Pandora smykker. Hvis man har smykker som man gerne vil have vurderet så kan man altid få en professionel smykkevurdering hos Ballerup guld. Ligeledes kan man komme med ødelagte ure og få dem repareret på ur værkstedet hos Ballerup guld.

ballerupgulddk-logo

Pandora smykker

Som tiden er skredet frem har Pandora løbende udviklet deres design og smykke sortiment, så det i dag er større og mere elegant end det nogensinde har været tidligere. Hos Ballerup guld finder man altid et varieret udvalg af Pandora smykker, så det er nemt at finde smykker, der passer til forskellige stilarter og personligheder. Hos Ballerup guld finder man både øreringe og ringe fra Pandora, men man finder også de helt klassiske perler og vedhæng til armbånd og halskæder, som var kendetegnende for Pandora smykker i begyndelsen af virksomhedens levetid. Besøg Ballerup guld og gå på opdagelse i udvalget af Pandora smykker.

Ur værksted

Hvis man står med et ødelagt armbåndsur som man er meget glad for, så er det værd at besøge Ballerup guld og få deres professionelle medarbejdere i deres ur værksted til at kigge på uret. Hvis uret står til at redde, kan de uden tvivl hjælpe med at reparere det hos Ballerup guld til en fair og fornuftig pris. På ur værkstedet hos Ballerup guld har de mange års erfaring med reparation af mange forskellige ure, hvilket giver dem et godt kendskab til forskellige ures opbygning. På Ballerup gulds hjemmeside kan man læse mere om deres ur værksted samt finde kontaktoplysninger til værkstedet.

Smykkevurdering

Har man brug for en professionel vurdering af familien smykker, så kan man altid komme forbi Ballerup guld og få en smykkevurdering af en ekspert med mange års erfaring og kendskab til smykkebranchen. Uanset om man vil sælge smykkerne eller ej, så er en smykkevurdering altid en god ide. Med en smykkevurdering bliver man nemlig klar over, hvorvidt man har smykker for mange penge og derfor bør beskytte smykkerne ekstra godt mod tyveri. En smykkevurdering hos Ballerup guld tager ganske kort tid og man kan i løbet af ganske kort tid få svar på det enkeltes smykkes pris og tilstand.