Madkonceptet – festmad i hovedstaden og firmafrokost i København

Smag på den bedste festmad i hovedstaden! Madkonceptet fører et bredt katalog, man kan vælge fra, der løfter niveauet for catering i Storkøbehavn. Er du interesseret i en firmafrokost i København? Så prøv også at tjekke denne mulighed på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Klik ind, og bestil lækker festmad i hovedstaden

Smagfuld festmad kan til en vis grad afgøre, om det bliver en god eller dårlig fest. Er du på udkig efter festmad i hovedstaden? Madkonceptet har en lang række forskellige retter at vælge mellem, og du kan fx vælge tapas ud af huset. På deres hjemmeside finder du sæsonens tilbud, der er spækket med sæsonens råvarer, og som er tilberedt af erfarne kokke, der virkelig kan deres kram. Leder du efter en lækker buffet, så lad Madkonceptet stå for den. Der er en lang række buffeter at vælge mellem, og den store catering kategori indeholder også muligheder inden for brunch, receptionsmad, 3 retters menu, julefrokost og naturligvis nytårsaftensmenu. Det gode ved at få festmad leveret er, at man selv har meget mere tid til at nyde dagen. Madkonceptet kan derfor varmt anbefales som cateringfirma, når det kommer til festmad i hovedstaden. Bemærk, at der minimum skal bestilles for 15 kuverter. Leveringen kan finde sted i hele Storkøbenhavn og omegn – postnumrene 1000-2900.

Læs nærmere om dette tilbud på firmafrokost i København

Hos Madkonceptet er det populært at bestille firmafrokost i København. Der er her tale om super lækker mad, som virkelig kan løfte stemningen på arbejdspladsen. Der er samtidig mulighed for masser af tilkøb i form af ostebord, kage, økologisk mælk m.m. En fordel ved at vælge en firmafrokost i København hos Madkonceptet er, at der ikke er ekstra tillæg for folk med restriktioner i forhold til maden som fx veganere, allergikere m.m. Der er derfor tale om en frokostordning, hvor alle i virksomheden har mulighed for at være med til.

Læs mere om muligheden for at få en firmafrokost i København, der er fleksibel og alsidig. Madkonceptet står for festmad i hovedstaden, og der er sørget for gode råvarer samt en fænomenal service.