LED vokslys og de unikke Sirius lanterner for en fin stemning

Belysning ude og inde kan være med til at give en rigtig hyggelig stemning uanset årstiden. Til dette formål er LED vokslys eller Sirius lanterne et godt valg, da de kan bruges til at skabe hyggelige rammer med forskellige former for lys. Disse belysningstyper forhandles alle hos eloglys.dk.

Eloglys.dk

LED vokslys for en god stemning

Hvis man gerne vil have noget hyggeligt lys, der er perfekt til sommeraftener, så bør man overveje LED vokslys. Denne type lys er formet som et traditionelt stearinlys, men i stedet for en flamme, skaber disse vokslys en hyggelig stemning med det fine lys fra LED pæren. LED vokslys kan både bruges ude og inde, og fordelen ved denne type lys er, at man får stemningen fra de små lys uden soden, røgen eller brandfaren fra traditionelle stearinlys. Man kan således tage sit LED vokslys i brug på terrassen, i stuen eller hvor man nu ønsker at skabe lidt ekstra hyggelig stemning med noget fint lys. LED vokslys fås i mange forskellige farver og størrelser – bl.a. hos Eloglys.dk – så man kan tilpasse valget til eksempelvis indretningen, eller hvis lysene skal stå på bordet til en bestemt borddækning.

Sirius lanterner skaber ekstra hyggelig atmosfære

Skal terrassen lyses op på en dekorativ måde? Så er Sirius lanterner helt sikkert vejen at gå. Med disse lanterner kan man nemlig pakke sine lys ind i en flot og dekorativ ”indpakning” der lige giver lidt ekstra til hyggen. Sirius lanterner kan også bruges indenfor og på den måde give indretningen et ekstra hyggeligt lag. Uanset årstiden så er Sirius lanternerne ganske brugbare, og her er det også kun fantasien, der sætter grænser. Hvis man pynter lanternen med lyskæder og julekugler, så har man helt sikkert en flot dekoration til juletid. Om sommeren kan Sirius lanternerne bruges uden så meget pynt, men blot med eksempelvis vokslys på havebordet til at give lyd til den sene sommeraften på terrassen. Besøg bl.a. Eloglys.dk for at se nærmere om udvalget af disse lanterner.