Kom på spændende guidet ture til Amalfikysten, Sorrento og Pompei eller Rom

Hos Ans Rejser kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige spændende rejsemål. Bl.a. kan du komme med til Amalfikysten, Sorrento og Pompei eller på en spændende guidet tur til Rom.

Ans Rejser

Unik tur til Amalfikysten, Sorrento og Pompei

Ans Rejser kan tage dig med på spændende rejser til hele verden, og de vil helt sikkert kunne give dig en oplevelse for livet. Der er mange spændende rejsemål, og der er god grund til at tage for sig af ”retterne.” Du kan komme på en billig guidet tur til Amalfikysten, Sorrento og Pompei med en dygtig og passioneret guide, som giver jer en helt unik tur på det lokales præmisser. Der er mange spændende ting at se i Italien, og Vulkanen Vesuv og den forstenede by Pompei er helt klart nogle oplagte rejsemål. Desuden går turen forbi Napoli, hvor man vel nok finder noget af verdens bedste mad. Turen til Amalfikysten, Sorrento og Pompei er super spændende og byder på mange destinationer undervejs, og du vil helt sikkert elske den side af Italien. Tag på tur til Amalfikysten, Sorrento og Pompei – det vil du ikke fortryde, for det skal ses!

Rom – den evige stad

Ans Rejser kan tage dig med til Rom – den evige stad, på en guidet tur med mange forskellige spændende destinationer og rejsemål, og du vil helt sikkert få en oplevelse for livet, for der er så mange spændende historiske ting at se i Rom. Du kan bl.a. se mange forskellige statuer, Colosseum, Den Hellige Trappe, Vatikanet, Piazza Navona og meget mere. Du vil helt sikkert elske den charmerende by, hvor der er meget forskelligt at se, super lækker mad og en meget charmerende og imødekommende lokalbefolkning. Turister har det altid godt i Rom, for der er så meget forskelligt at se, så meget historie at opleve og at lære om, og så mange smukke museer, dejlig kaffe, skøn italiensk mad, pizza, pasta, smuk natur og meget mere. Det er en tur for livet, og det vil helt sikkert falde i din smag, for det er en by, som er svær ikke at elske.