Køb Silvana Support puder eller gå på jagt i sengeoutletten hos SengeSpecialisten

SengeSpecialisten byder på et stort sortiment inden for ergonomiske puder fra Silvana Support samt et stort senge outlet, hvor man kan spare penge på mærkevarer.SengeSpecialisten

Silvana Support puder

I øjeblikket finder man 7 varer i kategorien med Silvana Support puder hos SengeSpecialisten, men de udvider og udskifter løbende deres sortiment, så der altid vil være nye, spændende og ikke mindst ergonomiske produkter at finde i denne varekategori. Silvana Support er kendt for at tilbyde den absolut bedste støtte til både nakke og skuldre. Uanset om man foretrækker at sove på siden, ryggen eller maven – eller måske veksler mellem de tre i løbet af natten – vil der være den rette ergonomiske pude at finde fra dette brand hos SengeSpecialisten. De forskellige puder har hver deres unikke fasthed og højde, som man kan læse nærmere om på hjemmesiden og webshoppen hos SengeSpecialisten.

 

Senge outlet

Hvis man gerne vil spare penge, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, er der rig mulighed for at købe en af de eftertragtede senge fra SengeSpecialistens leverandører for en slik. Det drejer sig om udstillingsmodeller, som forhandleren sælger videre til stærkt nedsatte priser frem for at kassere dem. På den måde bliver udstillingsmodellerne anvendt og solgt videre gennem deres senge outlet, og kunderne har mulighed for at gøre sig et kup på en seng, hvor prisen ligger langt under normalprisen. På webshoppen vil der løbende blive tilføjet nye modeller af senge til outlettet, som man frit kan vælge mellem, men det er om at være hurtig, for der er typisk kun én variant af hver til salg af gangen.

 

Køb de ergonomiske puder fra Silvana Support eller tjek det flotte senge outlet med uhørt lave priser hos SengeSpecialisten på www.sengespecialisten.dk.