Køb massive plankegulve eller produkter til facadeisolering hos Østerbro Tømmerhandel ApS

Er du på udkig efter gode byggematerialer så besøg Østerbro Tømmerhandel ApS hvor du finder byggematerialer som facadeisolering og massive plankegulve til super skarpe priser som alle kan være med på.

Østerbro Tømmerhandel ApS

Produkter til facadeisolering

Der kan være rigtig mange gode grunde til at isolere sin bolig yderligere. Først og fremmest kan man spare på varmen og derved spare på elregningen samt gøre noget godt for miljøet. Derudover kan en god isolering være med til at give et bedre indeklima i boligen. Ønsker du en effektiv isolering, anbefales det at isolere husets fire ydervægge. Østerbro Tømmerhandel ApS har et stort udvalg af produkter inden for facadeisolering og det er kun kvalitetsmaterialer som du vil finde, når du besøger Østerbro Tømmerhandel ApS’ hjemmeside. Når du besøger Østerbro Tømmerhandel ApS’ hjemmeside og ser nærmere på produkter til facadeisolering vil du støde på et stort udvalg, der blandt andet består af mineraluldsplader, en løsning der både er brandsikker og diffusionsåben. Derudover byder udvalget også på puds, der fungerer som en slags lim til mineraluldspladerne. Du kan læse meget mere om facadeisolering, samt udforske det store udvalg af produkter ved at klikke ind på www.otbyggemarked.dk.

Massive plankegulve til boligen

Skal gulvet i boligen eller i enkle rum udskiftes, står Østerbro Tømmerhandel ApS klar med et rigtig solidt udvalg til dig og din bolig af massive plankegulve. Massive plankegulve kan være super flotte og bidrage positivt til rummets indeklima, akustik og udtryk. Der er mange forskellige gulve at vælge i mellem og da det er en stor beslutning, hvordan det nye gulv skal se ud, kan man med fordel besøge en af Østerbro Tømmerhandel ApS’ butikker, hvor du vil finde et showroom og virkelig kan få en god fornemmelse af hvordan gulvet vil passe ind i din bolig. Plankegulve fås til super skarpe priser hos Østerbro Tømmerhandel ApS og med et hav af forskellige træsorter at vælge imellem finder du helt sikkert et som du synes passer ind i din bolig. Klik ind på Østerbro Tømmerhandel ApS’ hjemmeside og læs mere om de massive plankegulve, hvis du er interesseret.

Besøg www.otbyggemarked.dk og bestil dine byggematerialer i dag!