Køb alt lige fra Plastmo tagrender til mursten hos Østerbro Tømmerhandel ApS

Østerbro Tømmerhandel har et hav af forskellige byggematerialer at byde på. Lige fra helt klassiske byggematerialer som mursten og Plastmo tagrender til universalbeslag og dampspærrer. Nedenfor kan du læse mere om udvalgte produkter fra Østerbro Tømmerhandels sortiment.

Østerbro Tømmerhandel ApS

Mursten i flere farver og størrelser

Mursten er måske et af de allermest klassiske byggematerialer og måske det første byggemateriale som folk tænker på, når de hører ordet byggematerialer. Sten er et fantastisk materiale at benytte sig af når det kommer til konstruktion af holdbare mure, der holder vand og vind ude. Hos Østerbro Tømmerhandel vil du blive præsenteret for et yderst lækkert udvalg af mursten i flere farver og størrelser. Både gule og røde i flere længder, højder og tykkelser. Ydermere finder du et stort udvalg af andre byggematerialer, der kan blive nødvendige, når du skal til at mure og gøre projektet meget lettere og sjovere. Murstenen er en klassisk sten, der er blevet brugt i stor stil i rigtig mange år til facader og specielt i Danmark, hvor murstenshuse er yderst udbredte. Det store udvalg kan du selv læse meget mere om hvis det har vækket din interesse ved at klikke ind på Østerbro Tømmerhandels hjemmeside på www.otbyggemarked.dk hvor du også finder et hav af andre lækre byggematerialer.

Plastmo tagrender i zink og pvc

Det er super vigtigt at passe godt på sin bolig, da den hver dag udsættes en hel del slid, der både kan have konsekvenser for dit helbred og boligens værdi. Det er derfor super vigtigt at have fokus på at beskytte det bedst muligt og forebygge imod kommende skader. En af de helt store problemer som man i høj grad kan døje med som boligejer er vand, for hvert år tager dit tag imod utrolig mange liter vand – faktisk op imod hele 100 tons. Gode tagrender er et fantastisk tiltag til din bolig hvis du ønsker at beskytte den bedst muligt mod nedbør. Hos Østerbro Tømmerhandel er de glade forhandlere af Plastmo tagrender. Plastmo er et dansk selskab der igennem de seneste tres år har produceret tagrender til danskerne. Udvalget af Plastmo tagrender er hos Østerbro Tømmerhandel stort og byder på tagrender i materialer som zink og pvc i høj kvalitet. Find dine Plastmo tagrender hos Østerbro Tømmerhandel.

Få hjælp til at komme i mål med dine byggeprojekter og køb dine byggematerialer hos Østerbro Tømmerhandel.