Køb laminatplader, melaminbelagte plader, fronter og folieskuffer samt meget andet hos Merton

Laminatplader, melaminbelagte plader, fronter og folieskuffer. Dette er blot nogle af de mange produkter som du vil støde på, når du besøger Mertons hjemmeside. Med et hav af produkter fra nogle af markedets bedste producenter, har Merton et udvalg som du helt sikkert ikke finder andre steder. Læs eventuelt mere nedenfor om hvorfor Merton er et oplagt valg.

Merton

Laminatplader med antibakterielle overflader

Der findes bakterier overalt og det er helt naturligt. Dog er der visse steder, som de fleste foretrækker er så frit for bakterier som overhovedet muligt. Et af de steder er borde, hvor man for eksempel spiser. Dette er også et område hvor der er stor risiko for at bakterier samles. Derfor bør det være nemt og bekvemt at komme af med så mange af disse bakterier som man kan. Hos Merton har de en løsning til dig! Du finder de såkaldte laminatplader hos Merton, der kan bruges som bordplader. Laminatplader har typisk antibakterielle overflader, hvilket betyder at overfladen er nem at holde ren for bakterier. Pladerne fås hos Merton i mange forskellige dimensioner, farver og finishes. Forkanter, laminattykkelse og pladetykkelse er blot nogle af de mange modificeringer du kan få på din næste laminatplade. Så hvis du har brug for nye bordplader til kantinen eller andre steder, hvor der er stor risiko for mange bakterier, så tøv endelig ikke med at kontakte Merton. De står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning og det bedste produkt.

Melaminbelagte plader i bedste kvalitet

En af de mange andre slags plader som Merton fører er melaminbelagte plader. Melaminplader er typisk spånplader, der er belagt med basen melamin, der giver en flot og glat overflade. Merton forhandler med flere af Europas allerbedste og førende pladeproducenter, der fremstiller plader i den bedste kvalitet og du får derfor et hav af muligheder, når du køber melaminbelagte plader hos Merton. Melaminplader kan fås i mange forskellige tykkelser og størrelser hos Merton, så du finder højest sandsynligt en størrelse, der passer til dine behov. Klik ind på www.merton.dk og udforsk det store udvalg af melaminbelagte plader, som Merton fører, samt et kæmpe udvalg af andre plader og produkter – alt sammen til super skarpe priser, som få andre kan konkurrere med.

Merton står klar til at give dig sparring, samt de helt rigtige plader og komponenter til dit projekt. Du kan læse mere på www.merton.dk.