Køb ildfast mørtel og keramisk isolering i god kvalitet hos ildfasteSten.dk

Har du altid drømt om at bygge din egen pizzaovn, eller trænger pejsen til en renovering, så er www.ildfasteSten.dk det perfekte sted for dig. Her finder du et bredt udvalg af ildfaste produkter til diverse projekter i hjemmet. Eksempelvis tilbyder ildfasteSten.dk et bredt udvalg af ildfaste produkter såsom ildfast mørtel, eller du kan med fordel kaste et blik på deres keramiske isolering, hvis du for eksempel har i sinde at bygge en ny ovn. Læs mere om de forskellige produkter herunder.

Effektivt ildfast mørtel

Ildfastesten.dk tilbyder et bredt udvalg af produkter, beregnet til høje temperaturer. På hjemmesiden finder du bl.a. ildfast mørtel, der er et essentielt produkt til både pejs, pizzaovn mm. ildfast mørtel bruges til opmuring, det er nemt at bruge og tåler temperaturer helt op til 1300 C, hvilket gør produktet perfekt egnet til varmen. Det er dermed et helt ideelt produkt til dig der ønsker at montere en ny pejs eller en ny ovn, da ildfast mørtel anvendes til at fastgøre stenene, så man kan være sikker på at det holder. Lyder det som et projekt du turde at kaste dig ud i, så besøg www.ildfastesten.dk og undersøg de mange muligheder.

Keramisk isolering

På hjemmesiden finder du også et stort udvalg af keramisk isolering. Denne form for isolering anvendes til at holde på varmen over en længere periode, og er uundværlig når det kommer til pizza– og keramikovne. Anvender man almindelig rockwool i stedet for keramisk isolering, vil rockwoolen begynde at falde sammen blot ved 350 grader og det er derfor nødvendigt at anvende keramisk isolering, som kan modstå varmen. Hos ildfastesten.dk finder du isolering som kan udholde hele 1260 grader uden at smelte. Isoleringen fås ligeledes i forskellige tykkelser, og på hjemmesiden kan du også købe isolerings klæber, som anvendes til at fastgøre den keramiske isolering.

Besøg www.ildfastesten.dk allerede i dag, hvis du vil tage et kig på deres fine udvalg af ildfast mørtel og keramisk isolering samt andre forskellige materialer og produkter.