Kay Bojesen træfigurer og væglamper fra Gaver og Bolig

Hvis du ønsker at bestille en væglampe, er siden Gaver og Bolig et ideelt sted at kigge. På denne hjemmeside finder du alt i belysning – også pendler, gulvlamper og bordlamper. Du har også mulighed for at vælge mellem brugskunst fra nogle kendte designere fra Norden heriblandt Holmegaard, Lyngby Porcelæn og Kay Bojesen. Sidstnævnte beskrives i denne artikel.

Gaver og Bolig

En væglampe perfekt til kontoret eller stuen

Inde på gaverogbolig.dk kan du shoppe belysning i rigtig flotte design. Det er heriblandt muligt at gå på udkig efter en væglampe fra nogle lækre brands som Dyberg-Larsen, Belid og Halo Design. Der er altså mange muligheder for at finde den rette væglampe hos Gaver og Bolig. Denne type belysning benyttes typisk på skrivebordet i kontoret, i det dunkle hjørne ved sofaen eller måske på natbordet i soveværelset, så man har en ordentlig lyskilde til læsning. Væglamper bidrager med noget funktionelt i form af lyset, noget indretningsmæssigt i form af designet og hygge. Gaver og Bolig har væglamper i mange flotte farver og design, så start med at gå på opdagelse i udvalget på deres webshop.

Kay Bojesen træfigurerne kan findes på gaverogbolig.dk

Kay Bojesen er en af Danmarks kendteste designere, og manden satte et stort præg på dansk design i løbet af hans karriere. Det er de runde og finurlige figurer, der karakteriserer design af Kay Bojesen, og som har gjort mandens design kendt på internationalt plan. Det er faktisk et af de større designnavne, der har sat dansk design på det internationale kort. Gaver og Bolig er en stolt forhandler af de lækre træfigurer fra Kay Bojesen. Vælg mellem en abe, sangfugl, fanebærer og mange andre skønne figurer i træ fra denne designer.

På gaverogbolig.dk finder du de perfekte ideer til gaven til svigermor, far, den gamle veninde osv. Det er muligt at vælge mellem pyntende genstande fra Kay Bojesen, der er perfekte som gave, og du kan også finde masser til eget hjem som fx belysning. Bestil bl.a. en væglampe fra Belid eller Halo Design hos Gaver og Bolig.