Julepynt fra kendte brands

X-Akt er webshoppen, hvor man kan købe det lækreste julepynt fra Muubs, House Doctor julepynt samt Royal Copenhagen Stjerne Riflet stellet for bare at nævne ganske få.

Muubs julepynt

Muubs er en spændende ny form for ornamentik til hjemmet. Også når det gælder julepynt fra Muubs, som er at finde online på webshoppen X-Akt. I sortimentet af julepynt fra Muubs hos X-Akt finder man både klassiske julemotiver såsom stjerner i guld, men man finder også mere forsimplede og moderne bud på julepynt anno 2015 såsom smukke marmorkugler eller kugler af træ, hvor træets egen struktur får lov at træde frem og skabe et spændende udtryk.

House Doctor julepynt

House Doctor er altid leveringsdygtig i fint og sjovt interiør til boligen, og det samme gør sig i høj grad gældende for deres udvalg af julepynt. House Doctor julepynt tæller blandt andet søde lyskæder med stjerner samt klistermærker i guld og sølv, der kan bruges som pynt eller mærkater til julegaverne eller pakkekalenderen. Mulighederne er mange med House Doctor julepynt, som altid har et lille glimt i øjet. Se det komplette udvalg af House Doctor julepynt hos X-Akt.

Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul

Det er ikke rigtigt jul, for julestellet er fundet frem. Hvis man ønsker sig et eksklusivt julestel, er Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul stellet et rigtigt godt bud på et sådan stel. Stjerne Riflet stellet forhandles online hos X-Akt, hvor man kan købe både tallerkner, kopper og servering. Stjerne Riflet stellet har de klassiske riflede kanter, som er dekoreret med granborder, hjerter og stjerner. Ganske smukt og bedårende at se på og perfekt til julens mange fester.

Køb det lækreste julepynt fra Muubs, Royal Copenhagen, House Doctor og mange flere online hos X-Akt.