Hos Den Grønne Asparges kan du bl.a. få fisk leveret til døren og kød til døren

Vil du gerne give dig selv mere tid i hverdagen, tid som du før brugte på at stå nede i supermarkedet og købe fisk og / eller kød? Så er der et super godt alternativ. Virksomheder som Den Grønne Asparges tilbyder nemlig at levere både kød til døren samt fisk leveret til døren, og det er der flere gode kundefordele ved. Præcist hvad du kan opnå af fordele, det kigger vi nærmere på i artiklen herunder.

Den Grønne Asparges

Fisk leveret til døren

Vil du gerne spise mere fisk i hverdagen, men er der ikke rigtig tid til at tage ned til fiskemanden og handle ind, i en travl hverdag med mange andre små og store opgaver der skal tages hånd om, når man får fri fra arbejde? Så er du bestemt ikke ene om det. Heldigvis findes der muligheder for at få fisk leveret til døren, så du kan slippe for det meste af besværet. Præcist hvilke fisk leveret til døren der kommer uge efter uge, det afhænger især af sæson. Der er henholdsvis en stor og en lille fiskekasse man kan bestille, der henvender sig til henholdsvis 2 og 4 personer. Du kan desuden selv bestemme om du vil have fisk leveret til døren hver uge eller hver 14 dag. Og så er der end da gratis levering i hele landet.

Lækkert kød til døren

Præcist lige så praktisk som fisk leveret til døren er, ja sådan gør det sig også gældende med kød til døren. Mulighederne inden for kød til døren hos www.dengrønneasparges.dk er desuden relativt alsidige, så der er næsten med sikkerhed også en model der passer til jer. Nemmere bliver det ikke, end at bestille kød til døren og fisk leveret til døren hos den populære danske virksomhed.