Hos Bad og Fliser forhandles bl.a. klinker og mosaik fliser til gode priser

Der er ikke noget som et nyt badeværelse der kan give hjemmet nyt liv og personlighed. Hos Bad og Fliser er du i den forbindelse altid i gode hænder, uanset om du kunne tænke dig klinker eller nye mosaik fliser. Besøg webshoppen i dag og hør mere om dine muligheder.

Bad og Fliser

Find de rette klinker her

Klinker kan være med til at puste nyt liv i ethvert badeværelse og køkken, og hos Bad og Fliser har du altid mange muligheder. Med de rette klinker har du mulighed for at skabe sammenhæng imellem husets rum. Klinker kan nemlig være med til at forme en stilmæssig rød tråd igennem hele hjemmet, og kun fantasien sætter grænserne hos den populære forhandler. Uanset om du har en særlig farveskala i tankerne eller om du drømmer om et helt specielt mønster, bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres mange klinker. Der er naturligvis flere materialer at vælge imellem og i samarbejde med deres professionelle medarbejdere, kan I sammen finde frem til den helt rette løsning. Besøg webshoppen og læs mere om de forskellige klinker.

Flotte mosaik fliser til enhver smag

Mosaik fliser har i årtusinder været populær udsmykning i hjem over hele verden, og det er der flere gode grunde til. Mosaik fliser kan nemlig sammensættes på et utal af spændende måder, og uanset smag er det derfor muligt at opnå et resultat der passer perfekt i stilen. Hos Bad og Fliser har du altid mange forskellige muligheder når det kommer til mosaik fliser, blandt andet hvad angår farve og materiale. Er du for eksempel til natursten eller marmorbrud, går du ikke galt i byen med mosaik fliser fra den kendte forhandler. Du har også mulighed for at få mosaik fliser i glas og keramik, der værd især byder på sine fordele. Gå på opdagelse i deres store udvalg og lad dig inspirere!