Hjælp miljøet ved at benytte 100% nedbrydelige bioposer fra www.zenzo.dk

Er du interesseret i at få kendskab til et firma, der leverer kvalitetsprodukter indenfor byrumsinventar, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.zenzo.dk hvor ZENZO giver dig indblik i deres sortiment af bl.a. 100 % nedbrydelige bioposer og affaldssortering.

ZENZO

Gør dine hverdagshandlinger miljøvenlige med 100 % nedbrydelige bioposer

Tager du et kig på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor der er et stort fokus på kvalitet og god kundeservice. ZENZO specialiserer sig indenfor produktion af bl.a. miljøvenlige poser og affaldssystemer, idet det har stor interesse for miljøet og for at gøre mange af vores hverdagshandlinger miljøvenlige. Start med at tag et kig på deres udvalg af 100 % nedbrydelige bioposer. 100 % nedbrydelige bioposer er et rigtig godt valg til fx hjemmet, hvor du kan benytte dem i køkkenet, men de er også brugbare som fx hundeposer, bæreposer i supermarkeder og frugtposer i frugt og grønt afdelinger. 100 % nedbrydelige bioposer kan derfor benyttes rigtig mange steder, og det smarte ved dem er, at de er komposterbare og nedbrydelige, hvilket gør dem til et rigtig godt alternativ til almindelige plastikposer.

Forskellige former for affaldshåndtering såsom nedgravede affaldssystemer eller miljøstationer

Tager du et kig på deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres løsninger indenfor affaldshåndtering. Affaldet i byerne kan hurtigt blive en belastning og problem, men med de rette maskiner og systemer kan affaldet faktisk blive en stærk ressource. Med deres affaldshåndtering gør de affaldet i byerne til en ressource. I deres udvalg af løsninger kan du fx finde nedgravede affaldssystemer og miljøstationer. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af affaldshåndtering, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen til en snak om deres produkter.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres passion for miljøvenligt byrumsinventar.