Hjælp dit barns motorik og indlæringsevne med legetøj fra Legebyen.dk

Er du på udkig efter legetøj til dit barn, som ikke kun er underholdende, men som også styrker motorikken og indlæringen? Så er Legebyen.dk det helt rette sted at lede. Her finder du blandt andet produkter fra LEGO Education Matematik serien og forskelligt HAPE legetøj. Legetøjet er i høj kvalitet og forhandles til super skarpe priser. Gå på opdagelse i en verden af morskab på www.legebyen.dk.

Legebyen.dk

LEGO Education Matematik

Matematik fylder meget både i dagligdagen og i skolen. Derfor er det en fordel at introducere sit barn til regning allerede i en tidlig alder. Hos Legebyen.dk kan dette gøres på en sjov måde, nemlig med legetøj fra LEGO Education Matematik. Produkterne fra denne serie styrker problemløsningsfærdigheder hos dit barn, så han eller hun får kendskab til matematik i en tidlig alder, men samtidig forbinder det med noget underholdende og sjovt. LEGO Education Matematik aktiverer barnets hjerne ved at kombinere bygning og beregning. Fx kan du købe et café-sæt, hvor der skal tænkes over, hvor mange Duplo mønter en kage eller burger koster. Dit barn vil helt sikkert kunne få utallige timers sjov ud af legetøj fra LEGO Education Matematik serien, så besøg www.legebyen.dk og se det gode udvalg.

 

HAPE legetøj

Det er vigtigt, at børns udviklingsmæssige færdigheder forbedres gennem hele opvæksten. Hos Legebyen.dk kan du købe HAPE legetøj, som netop har fokus på dette. Legetøjet er udviklet til at gøre indlæring sjovt og til at motivere børn til at udforske den verden, vi lever i. HAPE legetøj styrker i høj grad indlæringen af sociale, motoriske og følelsesmæssige færdigheder samtidig med, at barnet er underholdt. HAPE legetøj er i super god kvalitet, hvilket sikrer, at det kan holde til mange timers leg og brug. Producenten af legetøjet har høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder, hvilket betyder, at legetøjet er lavet af naturlige materialer og udsmykket med vandbaseret maling. Klik ind på www.legebyen.dk og gør en god handel.