Grønne tage og tagmembraner hos Phønix Tag Materialer

Phønix Tag Materialer producerer grønne tage og kraftige tagmembraner. Få klik her på deres hjemmeside giver adgang til deres fulde produktkatalog.

Phønix Tag Materialer

Grønne tage

Når man taler Nature Impact Roofs hos Phønix Tag Materialer, er der tale om innovative grønne tage. Og betegnelsen skal forstås helt bogstaveligt. Der er ikke bare tale om grøn som miljøvenligt, men tage beklædt med grønne planter. Grønne tage vinder mere og mere frem i udlandet og ses også flere og flere steder herhjemme. Hos Phønix Tag Materialer tror de på, at det er denne form for tag og afdækning, der er vejen frem, fordi der er så mange positive ting at hente ved denne type tag. I områder med megen nedbør er de grønne tage super gode, da de kan mindske mængden af nedløbsvand fra taget med 50 procent og derover. Oplever man mange skybrud, bør man derfor overveje at læse nærmere om denne type tag i dets gode egenskaber. Det gælder om at udnytte naturens egne ressourcer, og det gør de i høj grad hos Phønix Tag Materialer.

Tagmembraner

Et klik her hos Phønix Tag Materialer giver adgang til et imponerende katalog med forskellige typer tagmembraner. Det gælder blandt andet overmembraner såvel som undermembraner, man bruger i forbindelse med flere typer taglægning. Tagmembraner er med til at danne et beskyttende lag under selve tagbelægningen og er en vigtig byggeklods i ethvert moderne tag uanset materialet. Klik her og læs mere om anvendelsen af tagmembraner og det store produktkatalog, som de råder over hos Phønix Tag Materialer. Hos dem er man sikret god service samt faste, lave priser.

Klik her og se alle tagmembraner og grønne tage, som Phønix Tag Materialer står bag. Al info er samlet på www.phonixtagmaterialer.dk.