Giv dine kæledyr en sund og nærende kost med kosttilskud til hunde og kattemad i høj kvalitet

Når du klikker ind på den danske virksomhed HIKE’s hjemmeside, så bliver du mødt af en række forskellige spændende produkter til katteejere og hundeejere. Ikke mindst i kategorien med diverse typer hundefoder og kattefoder er der flere gode varianter at vælge imellem. Fælles for alle produkter fra det danske mærke er at man har særlig meget fokus på kvalitet og råvarer, og at der er tale om foder som din hund / kat vil elske. Læs mere herunder.

HIKE

Kosttilskud til hunde i høj kvalitet

Hver gang du besøger www.hike.dk, så bliver du præsenteret for et blandet og velassorteret udvalg inden for foder til hunde. Kataloget inkluderer selvfølgelig almindeligt hundefoder til den daglige kost, men samtidigt også ”alternative” fodertyper, så som godbidder og kosttilskud til hunde. Sidstnævnte kan være en essentiel del af din hunds kost, og er en rigtig god måde at sikre sig at hunden holder sig sund og rask, og at den får de mineraler osv. i kosten som den har brug for. Alle typer kosttilskud til hunde fra den danske virksomhed holder et ekstra højt niveau af kvalitet, præcist lige som det var ideen at gøre da virksomheden i sin tid blev grundlagt. Kvalitetshundefoder så som kosttilskud til hunde i bedste kvalitet, men også til rimelige priser. Bestemt anbefalelsesværdigt.

Kattemad med naturlige ingredienser

HIKE kattemad leveres lige som resten af kataloget i velkendt høj kvalitet. Har man først én gang forsøgt sig med at købe kvalitets kattemad eller hundemad som det fra HIKE, så kan det være svært at vende ens dyrevenner fra det igen. Kattemad fra den danske virksomhed er nemlig fyldt med alle de ting, som en almindelig kat ude i naturen ville spise. Samtidigt er der skåret ned på korn og lignende fyldstoffer, som katte slet ikke er ”bygget” til at spise. Kun naturlige ingredienser i sund og nærende kattemad.