Futonsenge og sovesofaer i japanske og skandinaviske design hos Futon House

Futon House kombinerer skandinavisk og japansk stil i deres store udvalg af futon senge. Du finder også indbydende sovesofaer på deres hjemmeside perfekt til gæsteværelset, når svigermor eller den gamle gymnasieveninde kommer på besøg.

Futon House

Skønne futon senge med rene linjer

Hos Futon House finder man futon senge i nordiske designs. Sengene er en fusion af det skandinaviske og designtendenser fra futonens hjemland Japan. Du finder fx modeller fra Karup Partners, der udnytter maksimal mulig plads i hjemmet, og som samtidig er fremstillet i træ fra skove i de nordiske lande. Hvis du er forelsket i enkle design og leder efter en minimalistisk soveoplevelse i et skønt design, er der masser af fristende modeller hos Futon House. De kommer i forskellige højder – fra dem, der nærmest er i kontakt med gulvet til dem med ben. Husk også, at du finder ægte tatami måtter online hos Futon House. Flere og flere vælger futon senge i stedet for traditionelle varianter for en mere minimalistisk tilværelse og en lavere pris.

Sovesofaer, der er nemme at folde sammen

Hos Futon House kan du shoppe sovesofaer i skandinavisk design. En sovesofa er som bekendt en 2-i-1 løsning, som er perfekt på studenterværelset, hvor man har behov for at udnytte pladsen så bedst som muligt. Med sovesofaer fra Futon House får du mere ud af gulvpladsen. Japanerne begyndte på futonen i det 17. århundrede, og som årene er gået har futon sovesofaer vundet international anerkendelse. Futon House tilbyder moderne varianter med simple stiludtryk. En af fordelene ved at bestille sovesofaer på www.futonhouse.dk er den gratis fragt og e-certifikatet. Fri levering skal ikke undervurderes – især ikke, hvis man bor på femte sal.

Futon House er en dansk specialist i futon senge – en kombination af nordisk og skandinavisk design. Du finder også diverse sovesofaer online hos Futon House, der sikrer en lækker sovekomfort. Sovesofaen er også et prisstærkt valg, uden at man behøver at gå ned på kvaliteten.