Forkæl din firbenede ven med BARF foder til hunde eller BARF kattefoder

Fodergrossisten.dk er den helt rigtige butik for hunde – og katteejere, som gerne vil være helt sikre på at deres kæledyr får alle de næringsstoffer som de har brug for. Her forhandler man nemlig foder fra nogen af markedets bedste mærker, hvor ikke mindst BARF kattefoder og BARF foder til hunde gør sig positivt bemærket. I denne artikel kan du læse mere om hvorfor netop BARF er blevet så populært at købe hos katte – og hundeejere.

Fodergrossisten.dk

Naturbaseret BARF kattefoder

Vil du være helt sikker på at din kat trives og er sund? Så er BARF kattefoder et rigtig godt udgangspunkt for en sund og varieret kost for din kat. BARF kattefoder er nemlig naturbaseret kost, hvilket desværre er mere end man kan sige om det meste af det dyrefoder som man køber nede i supermarkedet. BARF kattefoder adskiller sig ved at være fyldt med mange af de næringsstoffer, som huskattens forfædre ville spise ude i naturen. Der af navnet naturbaseret kost. Foderet består primært af råt kød, som bliver suppleret med grøntsager og kulhydrater. Det er langt sundere for katten end korn-baseret kattefoder, både for kattens mave, tænder og generelle velvære.

BARF foder til hunde

Alle de positive ting der kan siges om kattefoder fra BARF, de gør sig stort set også gældende for BARF foder til hunde. Altså at der er tale om naturbaseret kost, som indeholder ting hunde naturligt ville komme i nærheden af ude i det vilde. BARF foder til hunde og kattefoder fås lige nu hos www.fodergrossisten.dk til rimelige priser og med hurtig levering. Klik eventuelt ind forbi butikken og tag et kig, hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om BARF foder til hunde eller nogen af de andre typer dyrefoder på siden.