Forhandler af komfortable gæstesenge og sovesofaer til gæsteværelset

Hos Futon House har man samlet et af landets bedste udvalg i sovesofaer. Sovesofaen er nærmest definitionen på et multifunktionelt design. Om dagen kan den bruges som en pæn og dekorativ sofa, som samtidigt fylder mindre end en seng. Når det er tid til at sove folder man blot sengen ud, og man kan derefter nyde en god nats søvn. Sovesofaer er desuden oplagte at bruge som gæstesenge. Læs mere om Futon House og deres udvalg i sovesofaer og gæstesenge herunder.

Futon House

Sovesofa i multifunktionelt design

Når du køber en sovesofa, så vælger du først og fremmest et multifunktionelt design. Om dagen fungerer sovesofaen som en pæn sofa, hvor man kan sidde og nyde en god kop kaffe, se tv eller læse avisen. Når dagen er omme og det er tid til at sove, så folder man blot sovesofaen ud, og så har man straks en dejlig blød seng at sove i. En sovesofa er et oplagt møbel at indrette mindre lejligheder og kollegieværelser med, da de er både pladsbesparende og multifunktionelle. Nogen vil måske mene at man går på kompromis med æstetikken ved at vælge en sovesofa. Klikker du ind på www.futonhouse.dk og tager et kig på deres udvalg i sovesofaer, så vil du med sikkerhed skifte mening, hvis du er af den opfattelse. Her finder du nemlig et velassorteret udvalg i sovesofaer som er pæne og dekorative, både når de er foldet ud og når de fungerer som sofa.

Behagelige gæstesenge

Når man har gæster, så er det rigtig rart at kunne tilbyde dem en behagelig gæsteseng at sove i, hvis de gerne vil overnatte. Er du i gang med at indrette gæsteværelse, og har du brug for en god gæsteseng, så kan det anbefales at tage et kig på Futon House og deres katalog med gæstesenge. Her finder du en række fine kvalitetssenge, og næsten med sikkerhed også en gæsteseng som du vil synes om.