Forbedr din søvn med kontinentalsenge eller andre typer af Jensen senge

En god seng er vigtigt. Det er de godt klar over hos SengeSpecialisten og derfor fører de et enormt udvalg af Tempur og Jensen senge i form af både kontinentalsenge, boxmadrasser og meget mere. Det kan du læse mere om nedenfor.

SengeSpecialisten

Kontinentalsenge i tre lag

Der findes et hav af forskellige sengetyper på markedet og til tider kan det være en smule svært at finde hoved og hale i hvad det rigtige og ideelle valg egentlig er. Hos SengeSpecialisten føres der et stort udvalg af forskellige sengetyper og en er dem er kontinentalsenge. Sengene består af tre lag. En boxmadras nederst, en springmadras i midten og på toppen ligger der en topmadras. Med en seng som denne kan du altså være helt sikker på at opnå den maksimale komfort og SengeSpecialisten har et stort udvalg af kontinentalsenge at vælge i mellem. Der er flere forskellige mærker at vælge imellem hos SengeSpecialisten – heriblandt Tempur, CarpeDiem og Dunlopillo. Fælles for alle mærker er den høje kvalitet. Alt afhængig af hvem man er, foretrækker man vidt forskellige sengetyper og har du specifikke behov som du ønsker at få opfyldt til din kontinentalseng, står SengeSpecialisten også klar til at finde en løsning til dig så du kan sove trygt og godt om natten.

Jensen senge med fantastisk liggekomfort

SengeSpecialisten bruger utrolig lang tid på at finde de helt rette samarbejdspartnere og er hele tiden på udkig efter de bedste mærker på markedet. Et af de mærker som SengeSpecialisten i stor stil forhandler er Jensen. Jensen senge bliver produceret i Norge, hvor mærket også blev etableret for mere end 60 år siden. Der er altså blevet brugt rigtig mange år på at finde frem til de bedste mulige og innovative løsninger, hvilket har resulteret i, at Jensen senge i dag giver en fantastisk liggekomfort. Derudover er der blevet lagt stor vægt på, at skabe et design, der giver god ventilation og bidrager til et flot og behageligt soveværelse. Udvalget hos SengeSpecialisten byder både på boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge fra Jensen i topkvalitet. Er du interesseret i en god nattesøvn, kan du med fordel besøge SengeSpecialisten og tjekke deres udvalg af Jensen senge ud.

Klik ind på www.sengespecialisten.dk og forbedr din søvn.