Find skønne dyner og madrasser der skærmer mod jordstråler hos Danolan

Mangler du skønne ulddyner eller har du brug for en madras, som kan skærme din krop fra jordstråler, så er danolan lige stedet for dig. Besøg dem her www.danolan.dk og find deres fantastiske shop.

Danolan

Ulddyner

danolan er en perfekt shop for dig, som elsker at omgive dig med luksusprodukter, når du sover. På deres shop finder du for eksempel et godt udvalg af ulddyner fra med forskellige uldtyper, hvor blandt andet Standard Merino fremstiller og designe ulddyner i den bedste kvalitet. Dyner af merino uld er særligt velegnet, hvis du sveder meget i løbet af natten. Ulden har en perfekt evne til at regulere temperaturen under dynen, da den har en høj ventilation. Dynerne har et lag af uld på begge sider, hvilket gør, at dynerne er dejlig bløde at ligge under. Den fås i forskellige størrelser, så der er helt sikkert en der passer til dig. Klik ind her på linket www.danolan.dk og læs mere om de temperaturregulerende ulddyner fra Merino.

 

Undgå jordstråler med en magnetmadras

Har du problemer med høj jordstråling i dit hus, så kan en magnetmadras hjælpe dig, så du ikke bliver generet af strålerne under din vigtige søvn. Magnetmadrasser er en speciel madras, som har en række magnetbånd syet ind i selve madrassen. Magnetbåndene skaber et magnetfelt rundt om sengen, som afbøjer jordstråler og skaber en god blodcirkulation i kroppen. Hos danolan finder du blandt andet den populære magnetmadras med merino uld til en god pris. Den har 8 tværgående magnetbånd og kan fås i forskellige størrelser. Klik ind her www.danolan.dk og find den magnetmadras, som passer til din seng, så du kan skærme dig selv fra jordstråler.

 

Forkæl dig selv med en sund søvn med ulddyner og magnetmadrasser, der skærmer mod jordstråler hos danolan. Besøg dem online her www.danolan.dk og find deres skønne shop.