Find pejse og brændeovne til ethvert hjem hos Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde et bredt udvalg af pejse og brændeovne. Her kan du læse lidt om en gaspejs samt om pejseindsats.

Himmerlands Pejsecenter

Undgår beskidte fingre og splinter med en gaspejs

Himmerlands Pejsecenter har 27 års erfaring med at sælge pejse i bedste kvalitet, og derfor kan du være sikker på super god service og rådgivning i butikken, når du skal købe en ny pejs eller en brændeovn. Der er mange forskellige flotte produkter i sortimentet, og de er alle udviklet med de nyeste teknologier. Du kan bl.a. købe en gaspejs til en god pris på siden, og her vil du helt sikkert kunne få noget, som der virkelig er fut i. En gaspejs er en super smart opfindelse, som er super let at bruge og som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du ikke kan lide at få beskidte fingre og måske splinter i fingrene, når du skal tænde op i pejsen. I en gaspejs ligger der et falsk bål med et meget realistisk udseende, hvorfra gasflammerne stikker op. På den måde ligner det virkelig et rigtigt bål med brænde, det er blot meget lettere at tænde.

Pejseindsats i stilrent design

Himmerlands Pejsecenter sælger mange forskellige pejse og brændeovne, og du kan helt sikkert finde noget, som passer lige til din stil. Hvis du leder efter en pejs med stilrent designs, så kan det være at en pejseindsats er lige noget for dig. Det er en indbygget pejs, som du sætter ind i væggen derhjemme for på den måde at have et vindue ind til levende ild. Det er super smart med en pejseindsats, og mange vælger netop den løsning da den ikke kræver gulvplads og er super let at bruge. På den måde kommer ilden længere op i øjenhøjde og varmer stuen. Mange vælger denne smarte løsning, men der er uendelig mange muligheder. På hjemmesiden himmerlandspejsecenter.dk kan du finde mange forskellige pejse og brændeovne i mange forskellige designs, og du kan få glimrende rådgivning og vejledning i butikken, for de har 27 års erfaring med at sælge pejse til tilfredse kunder, så de skal nok kunne hjælpe dig også.