Find fx kontinental senge, eller shop lamelbunde af en god kvalitet

Er du på udkig efter kontinentalsenge eller solide og stærke lamelbunde, så vil et besøg hos Schwarz Senge helt sikkert være noget for dig. Du finder deres spændende butik på Østerbro og du kan klikke ind her på www.schwarz.dk og se deres mange gode møbler til soveværelset på deres professionelle hjemmeside.

Schwarz Senge

Kontinentalsenge fra særdeles populære brands

Schwarz Senge er en fantastisk butik, hvor du kan finde et bredt udvalg af eksklusive møbler til soveværelset med kvalitet og design i højsæde. De har skabt en spændende butik på Østerbro, hvor de tilbyder kompetent rådgivning i valg af møbler og madrasser til soveværelset. I deres butik kan du blandt andet få hjælp til at find den rette seng, som passer til dine søvnvaner. Du kan for eksempel se deres mange komfortable kontinentalsenge fra de bedste producenter såsom Carpe Diem. Carpe Diem er kendt for at udvikle kontinentalsenge med den nyeste viden, hvilket du vil opleve, hvis du tager forbi Østerbro og prøver deres model Härmanö. Härmanö har et design, som sikrer dig den optimale trykaflastning og samtidigt er den udstyret med deres nye pocket system, som giver dig masser energi om dagen takket været den perfekte sovekomfort. Klik her www.schwarz.dk og læs mere om deres gode kontinentalsenge på Schwarz Senges hjemmeside.

Solide lamelbunde til gode priser

Har du brug for solide og stærke lamelbunde til din elevationsseng, så har Schwarz Senge forskellige løsninger. Du kan blandt andet finde de stærke lamelbunde fra Röwa i model Ecco2 MOT4. Denne model har en ramme af massiv bøgetræ og fjerlameller af bøgetræ, hvilket gør bunden sikker og giver lamelbunden en lang levetid. Klik ind her www.schwarz.dk og læs mere om deres stærke lamelbund.

Skab et godt sovemiljø med kontinentalsenge eller lamelbunde hos Schwarz Senge. Besøg dem på Østerbro eller klik her www.schwarz.dk og se deres professionelle udvalg af møbler og madrasser til soveværelset.