Find dit nye ståltag til for eksempel sommerhus hos Profilmetal

Hos Profilmetal finder du et stort udvalg af stålplader til et nyt tag i stål. Er du på udkig efter et nyt tag, eller mangler du inspiration til et nyt ståltag til sommerhuset, så finder du det her. Uanset hvilke krav og ønsker du har til dit ståltag, kan du finde det, du søger hos Profilmetal.

Profilmetal

Ståltag til sommerhus

Er du på udkig efter nyt ståltag til sommerhuset? Så kan Profilmetal hjælpe dig. Profilmetal har produceret stålplader til ståltag siden 1994 og har derfor mere end 20 års erfaring inden for dette felt. Har du brug for rådgivning, så du kan finde det rette ståltag til sommerhus, så kan du regne med Profilmetals ekspertise og gode råd. Der er flere valgmuligheder, når det kommer til ståltag til sommerhus. Har taget en hældning på 12 grader, vil man typisk vælge tagstenspladen, som ligner helt almindelige tagsten. Er hældningen meget lav, er det også muligt at vælge trapezplader, som fungerer særdeles godt på flade områder. Ståltag til sommerhuset er en oplagt mulighed for dig, som ønsker et smukt og robust tag.

 

Nyt tag i stål

Hvis du er på udkig efter et nyt tag i stål, så Profilmetal stedet for dig. Her finder du et bredt sortiment af stålplader til forskellige typer huse, carporte og andre bygninger, som mangler et solidt ståltag. Vælger du et nyt tag i stål får du en nem og robust løsning, som typisk er billigere at sætte op, da stålpladerne hurtigt kan dække større overflader. Det er også muligt at få nyt tag i stål, som ligner et tagstenstag til forveksling. Tagstenspladerne i stål er oplagte til huse med en taghældning på mindst 12 grader, så vandet kan løbe af pladerne. Trapezplader er til gengæld oplagte, når du mangler nyt tag i stål til carporten eller skuret.

Mangler du et nyt tag i stål og leder du efter inspiration til dit ståltag til sommerhuset? Så kig ind på www.profilmetal.dk.