Find containere med mål på 40 fod og typer, der sammensættes til et mobilt køkken

DC-Supply producerer containere i alle mål inkl. de store modeller på 40 fod. Det er også muligt at finde masser af specielle modeller som fx kantinecontainere, der er en form for mobilt køkken.

DC-Supply

Bestil en container med mål på 40 fod fra DC-Supply

Hos DC-Supply finder du både nye og brugte containere med mål på 40 fod. Disse er ISO-standardcontainere med CSC-godkendelse. Du kan fx vælge mellem dobbeltcontainere, sidedørscontainere, flat rack, high cube og andre typer. Disse er robust udført, så de kan holde til den daglige slitage, som det forventes – selve mange år ud i fremtiden. Da DC-Supply fører så mange forskellige containere med 40 fods mål, bør det være muligt for enhver type kunde at finde en hensigtsmæssig container på www.dc-supply.dk. Deres standardcontainere er bygget til transport af forskellige produkter. I 40 fods kategorien finder man fx kølecontainere, open top containere, isolerede typer samt flat rack modellen.

Sammensæt tre containere til ét fuldfunktionelt mobilt køkken

DC-Supply er en dansk producent af kvalitetscontainere i mange forskellige former, farver og størrelser, ligesom der sælges typer til vidt forskellig benyttelse. Man finder fx containere som mobilt køkken. Køkkenet sammensættes af flere moduler, som giver en optimal løsning til madforberedelse på farten. Deres løsning består af tre containere, og slutresultatet er et mobilt køkken med grøntsagsafdeling, fryseafdeling samt en afdeling til opvask og én til varme retter. Hos DC-Supply kan du både købe og lease et mobilt køkken. Deres kantinecontainere er udstyret med alt det nødvendige. Hvis du klikker ind på dc-supply.dk kan du se nogle illustrationer og plantegninger af deres mobile køkken bestående af tre moduler, ligesom du kan finde tekniske oplysninger.

Med et mobilt køkken opbygget af containere, kan man tage køkkenet med sig overalt, hvilket er en nødvendighed for mange typer af virksomheder, der skal lave mad til forskellige begivenheder rundt omkring i landet. DC-Supply er en førende dansk containerleverandør, som også står for salg og udlejning af kvalitetscontainere i mange størrelser inkl. de store på helt op til 40 fod.