Find alt lige fra små kondomer til glidecreme med silikone hos Kondomland.dk

Vi skal ikke længere tilbage end blot 20 år, før udvalget af kondomer i de danske supermarkeder var meget begrænsede eller slet ikke eksisterende. Dengang skulle man trække kondomer i en automat ved busstationen eller på apoteket for at købe dem. På apotekerne hed kondomerne PLAN, hvilket de stadig hedder i dag, men forskellen fra dengang og i dag er, at disse kondomer nu også sælges andre steder end på apoteket, hvor de blot hedder RFSU i stedet. RFSU er navnet på den svenske kondomproducent, der sælger PLAN kondomer til de danske apoteker samt til supermarkedet blot under deres firmanavn. Hos Kondomland.dk kan du købe RSFU kondomer. Når du køber kondomer hos Kondomland.dk kan du være sikker på den bedste kvalitet, lige meget om du køber RSFU kondomer eller kondomer fra en anden producent. Hos Kondomland.dk kan du købe kondomer i alle størrelser lige fra små kondomer til grande kondomer. Desuden kan du også hos Kondomland.dk købe glidecreme med silikone.

Kondomland.dk

Undgå skrammer og rifter med glidecreme med silikone

Glidecreme med silikone får det hele til at glide lidt bedre, hvorved skrammer og rifter kan undgås. Glidecreme med silikone kan anvendes sammen med latexkondomer. Faktisk er det yderst vigtigt at anvende latexkondomer sammen med glidecreme med silikone, hvis I ønsker at kombinere kondomer med glidecreme med silikone, da I ellers risikerer at ødelægge kondomet, som kan gå i stykker og dermed ikke yde optimal beskyttelse. Du kan læse mere om glidecreme med silikone på www.kondomland.dk og bestille dine produkter med det samme.

Små kondomer

Hos Kondomland.dk kan du også få små kondomer. Små kondomer anvendes hvis standardstørrelsen 52-53 sidder for løst. Små kondomer fås fra 45 mm i diameter og produceres af My Size, EXS og Worldsbest. Se det store udvalg af små kondomer hos Kondomland.dk. Du kan købe små kondomer med hurtig levering og i en diskret indpakning. Du får 10 stk. gratis præservativer med din leverance, når du bestiller hos Kondomland.dk.